• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2019

21:30

ZVEZDA ŠOKIRALA ŽOCA! Obradović: Prvi put u karijeri ostao sam bez reči!

Košarka

ZVEZDA ŠOKIRALA ŽOCA! Obradović: Prvi put u karijeri ostao sam bez reči!

Podeli vest

Zvezda je pobedila ekipu Fenera u drugom kolu Evrolige, a trener tima iz Turske Željko Obradović potpuno je šokiran

- Prvi put za 27 godina karijere sam ušao u svlačionicu i nisam imao da kažem reč svojim igračima. Tako sam se osećao. Najveća odgovornost je moja, ja ću morati da analiziram i da vidim zašto smo igrali ovako i zašto smo postigli ovih bednih 56 poena za mene - rekao je Obradović.

Nastavio je u istom ritmu.

Bilo mi je logično da dam sedam dana odmora igračima koji su bili sa reprezentacijama... Radimo korektno, žao mi je što smo pokazali ovo, izgledalo je bolje na treninzima i nadam se da ćemo imati priliku da pokažemo sebi i drugima da ovo danas nije bila realna slika. Koliko ćemo imati vremena, koliko ću morati psihički da dižem igrače... Videćemo. Moraćemo da mućnemo glavom malo više - objasnio je iskusni stručnjak.

JASNA PORUKA POSLE RUŠENJA FENERA! Lorenco: Želimo ovako cele sezone!

Obradović se osvrnuo na povrede.

Nisam mogao ni da sanjam da cu na početku priprema imati problem sa Veselim i sa Lovernjom, Vlade (Štimac) je bio sa nama i to je bio logičan izbor. Žao mi je samo što ni on nije odigrao dobro večeras – objasnio je Obradović.

Ponovo su navijači Crvene zvezde zviždali Obradoviću tokom meča, ali je trener Fenera istakao da je on i pored toga, u odličnim odnosima sa ljudima iz kluba.

 – Moji odnosi sa ljudima iz Zvezde su odlični. Počevši od Čovića, pa do trenera Tomića. Nemam nikakav problem sa bilo kim iz kluba – rekao je Obradović.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17