• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2019

12:54

OVO SANJA SVAKI IGRAČ! U Denveru traže od Jokića da manje dodaje loptu!

Košarka

OVO SANJA SVAKI IGRAČ! U Denveru traže od Jokića da manje dodaje loptu!

Podeli vest

Košarkaški analitičar Brajan Šo izneo je jednu više nego zanimljivu činjenicu. On je otkrio šta u Denveru traže od Nikole Jokića

- Mislim da su konkurenti za titulu. Tim Koneli je uradio sjajan posao time što je zadržao ekipu na okupu. Nisu paničili posle poraza od Portlanda. Doveli su jedno ili dva sjajna pojačanja i definitivno mislim da su među glavnim kandidatima da osvoje titulu - rekao je Šo.

(VIDEO) JOKIĆ KRENUO DA SE ZAGREVA! Prvi minuti i odmah dabl-dabl i magija, Bogdan brojao do 12!

On veruje da Jokić može da napadne MPV priznanje.

Definitivno. Samo će nadograditi igru u odnosu na ono što je uradio prethodne sezone. Uspeh ove ekipe zavisiće dosta od toga šta Jokić uradi. Nema šta na terenu Nikola ne može. Denver od njega traži da u nekim situacijama bude sebičniji jer uvek prvo gleda da doda loptu. On je sigurno u top pet kandidata za MVP - zaključio je Šo.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija