• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2019

08:03

BOGDAN JE NOVI GAZDA SAKRAMENTA! "Kraljevi" imaju novi recept - Daj loptu Srbinu i nešto dobro će se desiti!

Košarka

BOGDAN JE NOVI GAZDA SAKRAMENTA! "Kraljevi" imaju novi recept - Daj loptu Srbinu i nešto dobro će se desiti!

Podeli vest

Sakramento Kingsi će ove sezone biti ekipa Bogdana Bogdanovića! Srbin bi lako mogao da postane prva zvezda, a "kraljevi" već imaju novi sistem igre koji našeg asa stavlja u prvi plan

Igrač Sakramenta Rašon Holms objasnio je o čemu je reč.

- Bogi je izuzetno pametan igrač, visoka košarkaška inteligencija. Samo mu dajte loptu i nešto dobro će se desiti. Ja se samo trudim da budem na pravom mestu. On mi govori gde želi da budem. Voli da dodaje loptu i za sada je sve funkcionisalo dobro - rekao je Holms.

Luk Volton, trener Sakramenta, pričao je već o Bogdanovićevoj sposobnosti da vodi napade.

Znamo da je izuzetno talentovan, pametan i sposoban igrač. Njegova pik-en-rol igra sa visokim igračima koji su energični kao Holms može da bude naše oružje. Sve se dešava veoma brzo - jasan je Volton.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija