• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2019

14:59

NEMILOSRDNI SU! Ameri naljutili Kineze i ostali bez 25 miliona dolara!

Košarka

NEMILOSRDNI SU! Ameri naljutili Kineze i ostali bez 25 miliona dolara!

Podeli vest

Skupo će koštati Hjuston podrška koju je generalni menadže Roketsa Deril Moriji pružio protestantima u Hong Kongu

Kina je oštro reagovala protiv franšize iz Teksasa koje će. Iako su se odmah nakon spornog Morijevog "tvita" oglasili vlasnik Roketsa Tilman Ferita rečima da je Morijev stav samo njegov, ne i čitavog kluba, Kinezi su neumoljivi.

Uskratiće Hjsuton za sredstva koja su dosad bila na raspolaganju NBA ligašu na osnovu raznoraznih sponzorstava. Prema proceni Njujork Tajmsa, Hjuston bi samo zbog nesmotrenosti svog GM-a mogao da bude na gubitku od čak 25 miliona dolara.

(VIDEO) UPOZORAVAMO VAS, NE RADITE OVO KOD KUĆE! O'Nil pojeo LJUTE PAPRIČICE! Evo šta mu se desilo!

(VIDEO) JOKIĆ KRENUO DA SE ZAGREVA! Prvi minuti i odmah dabl-dabl i magija, Bogdan brojao do 12!

 

Foto: AP/Photo

 

Praktično od trenutka kada se Mori oglasio, Kinezi su krenuli sa bojkotom Hjsuton Roketsa, uključujući sve njihove firme i kompanije koje su prisutne na američkom tržištu. Do daljeg, Hjuston neće "videti" kineski novac!

(VIDEO) SVI SU OTIŠLI, TRENING JE ZAVRŠEN, samo Bogdanović trenira "kao lud"!

(VIDEO) MOĆNI ZAJON OPET BLISTA! On je nova VELIKA STVAR u NBA ligi!

 

Foto: reuters

 

Ovaj "nesporazum" mogao bi negativno da se odrazi i na pojedine igrače Hjustona koji imaju ugovore, svaki između 2 i 20 miliona evra, sa kineskim proizvođačima sportske opreme, kao što su "Anta", "Peak" i "Li-Ning".

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija