• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2019

08:13

(VIDEO) SRBI NAMEŠTAJU "NIŠAN"! Bogdanović već dominira, Bjelica solidan, Jokić i Gudurić po 4 poena!

Košarka

(VIDEO) SRBI NAMEŠTAJU "NIŠAN"! Bogdanović već dominira, Bjelica solidan, Jokić i Gudurić po 4 poena!

Podeli vest

Denver je u pripremnom meču pobedio Finiks rezultatom 107:102, a na parketu je bio i Nikola Jokić, Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović posebno dopirineli su trijumfu Sakramenta protiv Jute 128:115

Radovao se i Boban Marjanović čiji je Dalas bio bolji od Oklahome 107:70, dok je Gudurić sa Memfisom poražen od Šalota 120:99

 

 


Nikola Jokić je u trijumfu Nagetsa na parketu proveo 19 minuta. Nije baš bio raspoložen, ubacio je samo četiri poena, mada je imao još četiri skoka i četiri asistencije. Nije ni on preterano šutirao, samo 2 od 4 ukupno (0 od 2 za tri poena).

 

 


Bogdan Bogdanović  je u pobedi Sakramenta nad Jutom od 128:115 postigao 16 poena i imao 5 skokova, 8 asistencija i po jednu ukradenu loptu i blokadu.  Šut ga je slabije služio, iz igre je šutirao 6 od 16, od toga 2 od 7 za tri poena, dok je sa linije penala bio bez greške - 2 od 2.

Nemanja Bjelica meč je završio sa 8 poena i 3 skoka. Najefikasniji u pobedi Sakramenta bili su Badi Hild sa 23 i Marvin Begli III sa 22 poena, dok se kod Jute istakao Donovan Mičel sa 22 poena.
 

Foto: printscreen

 

 

Dalas je deklasirao  Oklahomu 107:70, uz 19 poena Luke Dončića, koji je imao i 10 skokova i 7 asistencija. Boban Marjanović nije uspeo da se upiše u strelce za 9 minuta na parketu.

Foto: ap photo

 

Igrao je i Marko Gudurić, koji je za Memfis postigao 4 poena u porazu od Šarlota 120:99. Pored toga, Gudurić je imao i tri skoka i dve asistencije, kao i jednu blokadu. Šut baš nije išao, 1 od 5 i sve su to bili pokušaji za tri poena.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija