• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2019

10:01

TRAGEDIJE PRATE KUZMIĆA! Težak udarac za Ognjena, SVI U ŠOKU, OGNJENOV OTAC JE BIO ZDRAV, svi potreseni zbog smrti!

Košarka

TRAGEDIJE PRATE KUZMIĆA! Težak udarac za Ognjena, SVI U ŠOKU, OGNJENOV OTAC JE BIO ZDRAV, svi potreseni zbog smrti!

Podeli vest

Srpski košarkaš Ognjen Kuzmić (29) samo što se oporavio od teške saobraćajne nesreće, doživeo je još jednu tragediju

Centru Crvene zvezde je u noći između subote i nedelje iznenada preminuo otac Milan (57) od posledica srčanog udara!

Ova tužna vest šokirala je sve u Grabovici u okolini Doboja, rodnom mestu nekadašnjeg igrača Golden Stejta i Real Madrida. On je u nedelju iz Beograda otišao kući kako bi organizovao sve za očevu sahranu, koja će biti obavljena u utorak.

Nije bio bolestan

Milan je bio vitalan, jak čovek, nikada se nije žalio da ga nešto boli, niti da ima nekih problema sa zdravljem
Izvor Informera

Svi su u šoku

Komšije našeg košarkaša kažu da mu je otac bio zdrav čovek i da su svi potreseni zbog njegove iznenadne smrti.

- Svi u selu su šokirani ovim što se desilo. Milan je bio vitalan, jak čovek, nikada se nije žalio da ga nešto boli, niti da ima nekih tegoba sa zdravljem. Niko od Kuzmića nije zaslužio da im se ovako strašne stvari dešavaju. Prvo je Ognjen imao udes, jedva je preživeo, a sad ova tragedija. Tačno je da se Milan mnogo nervirao i brinuo kada mu je sin bio u životnoj opasnosti, ali van toga nije imao nikakve probleme - otkriva izvor Informera blizak porodici Kuzmić.

ČUDESNI KUZMIĆ! Bio u KOMI, imao nagnječenje mozga, a počeo da trenira svega 87 dana posle nesreće!

STRAŠNE VESTI! Kuzmić posle saobraćajne nesreće doživeo još jednu VELIKU TRAGEDIJU!

 

Foto: Informer

 



Košarkaš Crvene zvezde je zanemeo od tuge kada su mu javili za očevu smrt. Odmah je došao u rodno selo kako bi bio uz majku Bogdanu i sestru Oliveru u najtežim trenucima.

Supruga Tomiša: To je Božija volja

 

Tomiša, supruga Ognjena Kuzmića, nekoliko sati posle smrti svog svekra Milana oglasila se na društvenim mrežama. Ona je na svom Instagram profilu napisala da Božija volja mora da se poštuje.

- Prva zapovest kaže: "Bog je samo jedan i on se mora poštovati"-napisala je Tomiša.

- Ognjen je stigao kući čim su mu javili da je Milan preminuo. Nije mu lako da se nosi sa ovakvim udarcem, posebno jer je mnogo bio vezan za oca. On ga je pratio na raznim putovanjima i uvek su bili zajedno. Međutim, zbog sestre Olivere i mame Bogdane, trudi se da bude jak - kaže naš izvor.

Težak udarac

Ovaj gubitak je samo još jedna u nizu strašnih stvari koje se u poslednje vreme dešavaju našem nekadašnjem reprezentativcu. On se još nije vratio na teren pošto se oporavlja od udesa koji je doživeo 14. jula u selu Ramići, na putu Banjaluka - Prijedor. Tada je Kuzmić svojim "porše kajenom" udario u BMW koji je išao iz suprotnog smera.

POSLE ZVEZDE NASTAO HAOS! Žocu se ovo nikada nije desilo u karijeri!

MALE TAJNE VREDNE USPEHA! Gist otkrio kako je smirivao saigrače!


Ognjen je tom prilikom zadobio teške povrede glave i grudnog koša i nekoliko dana je proveo u indukovanoj komi. Otac Milan je sve vreme bio uz njega tokom oporavka u beogradskom Kliničkom centru.

Iskusni centar ni tokom karijere nije imao sreće kada su povrede u pitanju. On je 2017. doživeo tešku povredu kolena na meču njegovog Real Madrida i CSKA, posle čega je pauzirao čak devet meseci.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija