• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2019

20:51

JOKIĆEV TRENER PODVIKNUO PRED START SEZONE: Kako pričate o MVP i ne spomenete Jokića?

Košarka

JOKIĆEV TRENER PODVIKNUO PRED START SEZONE: Kako pričate o MVP i ne spomenete Jokića?

Podeli vest

Trener Denvera Majkl Maloun pred početak nove NBA sezone upozorio je mnoge koji su tokom minule sezone sumnjali u Nikolu Jokića

Srpski centar imao je fenomenalnu sezonu prošle godine i završio je četvrti u glasanju za najkorisnijeg košarkaša (MVP).

- Ulazimo u novu sezonu i ne znam kako neko može da ne spomene Nikolu u MVP priči, zbog toga šta je sve uradio prošle sezone. Govorili su da nije spreman i da ima slabe atletske mogućnosti. Mislim da je mnogima dokazao da nisu bili u pravu - rekao je Meloun.

(VIDEO) SRBI NAMEŠTAJU "NIŠAN"! Bogdanović već dominira, Bjelica solidan, Jokić i Gudurić po 4 poena!

(VIDEO) I TO JE MOGUĆE, JOKIĆ SE IZBLAMIRAO! Saigrač ga iznervirao, a onda je Srbin uradio OVO!

 

Jokić je  prosečno beležio 20 poena, 11 skokova i 7 asistencija, uz 80 od moguće 82 utakmice. U plej-ofu imao je još impresivniju statistiku.

Centar reprezentacije Srbije vodio je Nagetse do polufinala konferencije i na 14 mečeva imao je prosek od 25 poena, 13 skokova i 8,4 asistencija.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija