• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2019

08:09

(VIDEO) SRBINOVE NBA IGRARIJE! Gudurić poslao rivala na zadnjicu!

Košarka

(VIDEO) SRBINOVE NBA IGRARIJE! Gudurić poslao rivala na zadnjicu!

Podeli vest

Lagano zagrevanje pred početak NBA lige... Na terenu su bila dva naša igrača, dok je Bogdan Bogdanović odmarao

Memfis Grizlisi savladali su Oklahoma Siti Tandere kao gosti sa 124:119, uz sedam poena, dva skoka i asistenciju Marka Gudurića, koji je na parketu proveo 21 minut.

Srbin je oduševio Amere, pošto je jednim driblingom poslao rivala na zadnjicu.

Grizlije je predvodio Dilon Bruks sa 30 poena, a kod OKC istakao se Devon Hal sa 19.

Sakramento Kingsi su bili ubedljivi protiv Melburna 124:110. Begli je za "kraljeve" ubacio 30 poena, uz 14 skokova, dok je Ferel imao 24 poena.

Nemanja Bjelica je sa klupe ostvario osam poena, četiri asistencije i dve ukradene lopte za 20 minuta, a Bogdan Bogdanović nije ulazio u igru.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su na svom parketu Golden Stejt Voriorse u meču predsezone ubedljivim rezultatom 126:93. Lebron je postigao 18 poena uz 11 asistencija.

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija