• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2019

08:37

(VIDEO) UMALO TUČA NA PARKETU! Dončić besan kao ris, hteo da bije Mana, Bobi mirotvorac!

NBA

(VIDEO) UMALO TUČA NA PARKETU! Dončić besan kao ris, hteo da bije Mana, Bobi mirotvorac!

Podeli vest

Na pripremnom meču između Dalasa i Los Anđeles Klipersa, koju su Maveriksi dobili 107:82, umalo je došlo do fizičkog obračuna košarkaša

Na pripremnom meču između Dalasa i Los Anđeles Klipersa, koju su Maveriksi dobili 107:82, umalo je došlo do fizičkog obračuna košarkašasmo videli obračun dva mlada košarkaša.

Luka Dončić se žestoko se razbesneo na Terensa Mana koji je "udario" po lopti dok ju je Slovenac držao, nakon što je sudija dodelio posed Klipersima.

JOKIĆ PRETI LEBRONU! Srbin odmah iza Džejmsa po košarkaškoj inteligenciji

VAŽNO JE ZVATI SE NIKOLA! Jokić i Vučević odskaču u NBA!

Ovaj nesportski potez nije se dopao Dončiću koji je potom odmah razmenio teške reči sa Manom. Gurnuo ga je i potom je i igrač Klipersa uzvratio. Brzo su se ipak umešali i ostali igrači na parketu, pa srećom verbalni sukob i "gurkanje" nije prerastao u teži oblik nasilja...

SRBIN IGRAO JEDNO POLUVREME! Jokić dvocifren za 16 minuta, Dončić uništio Kliperse, 4 poena Bobija (VIDEO)

BOBI IMA NOVOG NAJBOLJEG PRIJATELJA! Marjanović otišao na golf, IMAĆEMO NOVI ŠOU U NBA!

Ostali igrači su razdvojili zaraćene strane, a prvi koji je reagovao bio je Boban Marjanović koji je Luku Dončića odmah odveo na stranu.

Slovenac je u pobedi svog tima inače ubacio 15 poena i imao 13 skokova, Džekson i Porzingis su imali po 18, dok je sasvim solidnu rolu od četiri poena i sedam skokova zabeležio i Bobi, kome će ovo biti prva godina u Dalasu.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija