• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2019

11:41

LJUDINO, SVAKA ČAST! Mirotić pomaže sedmočlanoj porodici iz Sjenice!

Košarka

LJUDINO, SVAKA ČAST! Mirotić pomaže sedmočlanoj porodici iz Sjenice!

Podeli vest

Skinite kapu Nikoli Mirotiću! Košarkaš Barselona, obezbedio je sredinom godine dom za porodicu Varga iz Vukovara, a krajem septembra je donirao 30.000 evra Humanitarnoj organizaciji Srbi za Srbe, za potrebe izgradnje kuće sedmočlane porodice Kojović sa petoro dece iz sela Trešnjevica u opštini Sjenica


Porodica Kojović iz sela Trešnjevica kod Sjenice koja ima sedam članova, Negosav i Suzana imaju petoro dece, Nemanju, Viktoriju, Teodoru, Viktora i Vladimira. Oni žive u kući koju su dobili na korišćenje od strane šumarskog preduzeća, pošto Negosav radi u toj firmi.

(VIDEO) EVROLIGA: Mirotić slomio Zenit, Himki se mučio, ali savladao Baskoniju

REKORD! Španci otkrili budžer Karijeve Barselone - NEVEROVATAN JE!

 

Sada je Nikola Mirotić uleteo u priču poklonivši Kojovićima 30 hiljada evra.

- Kojovići su se prošle godine zadužili novačnim kreditom u banci i kupili plac na kojem su planirali da započnu izgradnju svog porodičnog doma. Zahvaljujući višegodišnjoj saradnji Humanitarne organizacije Srbi za Srbe i Nikole Mirotića, porodica Kojović sa svojih petoro dece će do kraja 2019. godine dobiti svoj novoizgrađeni i opremljen dom sa osnovnim kućnim nameštajem i belom tehnikom kako bi mali Kojovići imali pristojne uslove za dalje odrastanje - navodi se u saopštenju humanitarne organizacije SzS.

Svaka čast!

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija