• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2019

23:49

KAKVO PONIŽENJE! Breša postigla samo 35 poena za ceo meč!

Košarka

KAKVO PONIŽENJE! Breša postigla samo 35 poena za ceo meč!

Podeli vest

Breša je uspela da uradi nešto što se ne viđa često, na svom terenu postigla je samo 35 poena za čitav meč, koji je završen rezultatom 61:35 u korist Darušafake

Breša je u tri od četiri četvrtine postigla jednocifren broj poena, a jedino je u drugoj uspela da "prebaci" dvocifren broj poena (15), dok su u preostalim kvartalima postizali pet, šest i devet poena.

Jedini dvocifreni košarkaš u poraženoj ekipi bio je Avudu Abas sa 12 poena i osam skokova. Procenti šuta kod domaćih su bili katastrofalni.Za dva su šutirali 7/35, za tri 5/26, dok je procenat ubačenih slobodnih bacanja bio solidan (75%), međutim njih je bilo samo osam.

OVO BAŠ BOLI! Kobs dva puta promašio pobedu, Budućnost i dalje bez trijumfa u Evrokupu

NOVI LJUBIMAC "GROBARA"! Tomas: Mozak je hteo da mi eksplodira!

 

Ni gosti nisu bili naročito raspoloženi, ali im je 61 poen bio sasvim dovoljan za novi trijumf u Evrokupu. Najefikasniji kod gostiju bio je Kolson sa 21 poenom, dok je već pomenuti Abas sa 12 poena spasio Brešu još veće bruke.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija