• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2019

14:11

RAT SE NASTAVLJA! OPET SAOPŠTENJE FMP: Ne želimo polemiku sa  "uticajnim tviterašima" i dobrim srpskim domaćinom...

Košarka

RAT SE NASTAVLJA! OPET SAOPŠTENJE FMP: Ne želimo polemiku sa "uticajnim tviterašima" i dobrim srpskim domaćinom...

Podeli vest

Košarkaški klub FMP nastavio je raspravu posle meča i ponovio pitanje zašto je Partizan, kako je istaknuto, opet loše organizovao utakmicu protiv ekipe iz Železnika

FMP je drugi dan upitao crno-bele zašto je opet uvredama sa tribina dočekan u meču 5. kola ABA lige, a predsednik Partizana Ostoja Mijailović reagovao objavom na Tviteru da "radi poznata beogradska kuhinja i da će se za pobedu boriti srcem na parketu, a ne saopštenjima".

- KK FMP ne želi bilo kakvu polemiku sa bilo kim, posebno ne sa "uticajnim tviterašima" i jutjuberima, već odgovor na jednostavno i jasno pitanje - zašto je utakmica odigrana u subotu bila ista kao i prethodne kada je naš tim gostovao Partizanu? Tražimo pojašnjenje za nešto što je bilo, sve ostalo je zamena teza i namerno skretanje sa teme - navodi se u saopštenju kluba iz Železnika.

FMP ŽESTOKO OPLEO PO PARTIZANU: Režirana revija prostakluka, nećemo tolerisati ovakav pir divljaka...

EKSPRESNA REAKCIJA PREDSEDNIKA PARTIZANA: Poznata beogradska kuhinja ponovo radi!



FMP se dalje pita da li je odgovor prvog čoveka crno-belih Ostoje Mijailovića "deficit u inteligenciji jer nije razumeo sušstinu pitanja čim je odgovor na nešto što nije tema".

- Dobri srpski domaćin koji vlada moderim tehnologijama poput društvenih mreža, sa druge strane ne shvata suštinu sporta - rivalstvo ne podrazumeva mržnju. Odbijanje da se prihvati odgovornost je davanje podrške svemu onome što je pogrešno. Zreli, celoviti i ostvareni ljudi prihvataju odgovornost i trude se da nešto menjaju da bude bolje. Nedovršeni karakteri to ne mogu da urade, jer nemaju mentalnih, moralnih i ljudskih kapaciteta da se nose sa odgovornošću i nešto menjaju (ili ne smeju).

Foto: Starsportphoto

 

LAKŠE JE SPREMATI SE ZA EVROKUP, NEGO ZA EVROLIGU! Da li je Gavrilović pecnuo Partizan nakon pobede u Zagrebu?

POJAČANJE U HUMSKOJ! Lončar otkrio šta je Partizan dobio dovođenjem Bela!



Dalje se navodi da "takvi samo plivaju u svom mediokritetskom mulju u kome se najbolje snalaze".

- Mi deo tog blata nećemo biti, niti želimo da nas neko uvlači u priče o budžetima, teorijama zavere, utakmicama sa kojima nemamo veze i koje će se tek odigrati. KK FMP kao srpski klub sa skoro 10 srpskih reprezentativaca bivših i sadašnjih (u seniorskim i mlađim kategorijama) samo traži odgovor na pitanje - zašto je utakmica 5. kola ABA lige koju je organizovao KK Partizan bila katastrofalno organizovana. Ponovo - zaključuje se.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17