• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2019

17:31

SRBIJA NAJBLIŽA ORGANIZACIJI KVALIFIKACIONOG TURNIRA? Beograd nudi 500.000 evra više od Litvanije?

Košarka

SRBIJA NAJBLIŽA ORGANIZACIJI KVALIFIKACIONOG TURNIRA? Beograd nudi 500.000 evra više od Litvanije?

Podeli vest

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Litvanije otkrio je da je Srbija bliža organizaciji kvalifikacionog tunira za Olimpijske igre jer nude 500.000 evra više od njegove države

Litvanija je takođe zainteresovana za organizaciju, ali prema njegovim rečima naša zemlja je spremna da izdvoji 3.500.000 evra, 500 hiljada više od njih.

SAMO DA BUDEM ZDRAV! Kecmanović napada novi cilj - TOP 30!

Mnogo kvalitetnih reprezentacije nije uspelo da obezbedi plasman na Olimpijske igre putem Svetskog prvenstva, pa je zato i konkurencija velika.

Održaće se četiri kvalifikaciona turnira, učestvovaće čak 24 ekipe, a samo će pobednici tih turnira obezbediti plasman na Igre.

Srbija je pre tri godine organizovala kvalifikacije i uspela je da se plasira na Olimpijske igre na kojima je osvojila srebrnu medalju.

Mesto u Tokiju već su obezbedili: Argentina, Australija, Francuska, Iran, Japan, Nigerija, Španija i Sjedinjene Američke Države.

Podsećamo vas na sve učesnike kvalifikacija: Srbija, Litvanija, Italija, Hrvatska, Slovenija, Turska, Nemačka, Rusija, Poljska, Češka, Brazil, Venecuela, Portoriko, Dominikanska republika, Kanada, Meksiko, Urugvaj, Tunis, Angola, Senegal, Novi Zeland, Kina, Južna Koreja.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija