• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2019

07:10

VEČITI OČI U OČI! Zvezda i Partizan tek drugi put odmeravaju snage u "Areni", prvi meč OBELEŽIO JE SKANDAL!

Košarka

VEČITI OČI U OČI! Zvezda i Partizan tek drugi put odmeravaju snage u "Areni", prvi meč OBELEŽIO JE SKANDAL!

Podeli vest

Vreme je za prvi košarkaši derbi, i to u "Areni". Biće ovo tek drugi put da Crvena zvezda i Partizan odigraju meč u našoj najvećoj dvorani, prvi duel obeležio je jedan skandal

Tada je jedan od navijača Partizana sišao pred crveno-bele pristalice i krenuo sa provokacijama. Nastao haos na tribinama jer su mnogi želeli da se sukobe sa njim.

Krenuo je i da gađa navijače na tribinama, a policija je reagovala tek posle minut.

Partizan je tada slavio sa 64:58 i plasirao se u finale ABA lige, u kom su slavili protiv Cibone. Više od 10.000 navijača je bilo na tribinama, a zanimljivo da je crveno-bele vodio Svetislav Pešić, dok je na klupi rivala sedeo Duško Vujošević.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija