• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2019

18:39

VOLEO BIH DA VIDIM "CEPANJE" NA TERENU! Vanja Marinković izneo očekivanja pred večiti derbi!

Košarka

VOLEO BIH DA VIDIM "CEPANJE" NA TERENU! Vanja Marinković izneo očekivanja pred večiti derbi!

Podeli vest

Doskorašnji košarkaš Partizana Vanja Marinković pronašao je sebe u Valensiji, za koju je pre dva dan odigrao najbolju partiju u pobedi protiv Bajerna u Evroligi, a prvi put posle dužeg vremena neće moći da bude akter beogradskog večitog derbija

Prema njegovim rečima, odlazak iz Partizana nije ga udaljio od crno-belih, a komentarišući očekivanja pred derbi, mladi košarkaš navodi da očekuje "cepanje" na terenu.

Derbi je uvek derbi. Bez obzira na to kakav vam je skor u ABA ligi ili evropskim takmičenjima, to je posebna utakmica i sve pre toga se briše. Očekujem jako interesantan i neizvestan derbi. Drago mi je što se igra u Areni, nadam se da će biti dosta ljudi. Neće biti kao u Pioniru, ali verujem da će biti približno - počeo je priču Marinković i nastavio:

- Očekujem težak, neizvestan derbi. Voleo bih da vidim to pravo košarkaško "cepanje" na terenu. Ne vidim da će biti dominantnog izdanja na jednoj ili drugoj strani, mada bih iskreno voleo da Partizan tako dobije, ako je moguće. Voleo bih svakako da vidim dobru utakmicu - naveoe je mladi košarkaš.

REČ KAPITENA! Veličković: Derbi uvek nosi dosta emocija, nema favorita!

Kako je naveo, draže bi mu bilo da se igralo u "Pioniru", ali nema ništa protiv ni promovisanja Arene.

Voleo bih više da se i sada igralo u Pioniru, ali treba promovisati i Štark Arenu. Žao mi je što neće biti navijača Crvene zvezde, jer verujem da bi derbi onda bio još bolji i interesantniji. Ne znam šta mogu da očekujem od derbija u Areni, samo se nadam da neće biti ’promenjen’ enterijer u Areni, iskreno. Ako toga bude, verovatno će i jedni i drugi shvatiti da je bila greška praviti derbi na tom mestu, pa će vratiti u dvoranu Aleksandar Nikolić. Biće zanimljivo, svakako - rekao je on.

(VIDEO) VANJA RAZBUCAO BAJERN! Partija karijere Marinkovića u Valensiji donela pobedu španskom timu, Lučić svetla tačka u krizi Bavaraca!

Prema njegovoj oceni, Partizan će izgledati još bolje.

Pratio sam Partizan koliko god sam uspevao. Nisam baš sve utakmice odgledao, propustio sam možda jednu ili dve. Dobro je igrao Partizan u Evrokupu, poslednje dve utakmice nešto slabije, ali sve je to normalno zbog dužine sezone i svih obaveza. I dalje imaju šanse da prođu dalje kao prvi u grupi ako nastave ritmom kojim su igrali na početku sezone. U ABA ligi vidim da su imali neke kikseve, tačnije poraze koje niko nije očekivao. Sve u svemu, izgledaju dobro i verujem da će biti još bolji - rekao je šuter Valensije.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija