• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2019

07:15

ĐORĐEVIĆ DRŽAO TEA NA KLUPI CELO POLUVREME! Otkriveno zbog čega je trener Virtusa "fiknuo" minutažu Srbinu!

Košarka

ĐORĐEVIĆ DRŽAO TEA NA KLUPI CELO POLUVREME! Otkriveno zbog čega je trener Virtusa "fiknuo" minutažu Srbinu!

Podeli vest

Aleksandar Đorđević, trener Virtus Bolonje, objasnio je zašto Miloš Teodosić nije odigrao nijedan minut u drugom poluvremenu meča protiv Andore

Srpski plejmejker igrao je fenomenalno u prvom periodu meča, postigavši čak 19 poena za 14 minuta, i uz to je imao tri skoka i četiri asistencije.

Međutim, Teodosić u drugom poluvremenu nije odigrao nijedan minut, Virtus je odigrao veoma loše poluvreme i izgubili su utakmicu – 93:79.

Ekipa iz Bolonje u poslednjoj deonici postigla je svega 10 poena, a opet Đorđević nije vraćao Teodosića, evo i zašto.

- Teodosić u drugom poluvremenu nije igrao jer je to bila moja odluka, a i zato što sam želeo da testiram tim, da dobijem odgovore od drugih - rekao je Đorđević posle utakmice.

Virtus iz Bolonje posle osam odigranih utakmica ima skor od šest pobeda i dva poraza.

Teodosić je odigrao sedam utakmica za Virtus u Evrokupu i za 24 minuta na terenu prosečno beleži 17 poena i 5,9 asistencija.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17