• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.11.2019

18:10

RASTANAK! Tomašević: Bila je čast i privilegija raditi u KSS!

Košarka

RASTANAK! Tomašević: Bila je čast i privilegija raditi u KSS!

Podeli vest

Bivši generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Dejan Tomašević oglasio se saopštenjem posle napuštanja te funkcije, rekavši da je bila čast i privilegija raditi u KSS

Tomasevića, koji je prethodne nedelje podneo ostavku, na mestu generalnog sekretara pre dva dana zvanično je zamenio Zlatko Bolić.

- Želim da izrazim zahvalnost ljudima sa kojima sam sarađivao proteklih devet godina. Imao sam izuzetne saradnike u kancelariji Košarkaškog saveza Srbije, ali i u klubovima i regionima širom Srbije. Sve što smo ostvarili u tom periodu uradili smo zajedničkim snagama, delujući kao tim. Izlazim iz KSS kao potpuniji i bolji čovek. Bilo je to sjajno iskustvo za mene, a nadam se i da su svi koji su radili sa mnom naučili nešto kroz rad na brojnim projektima - rekao je Tomašević.

NE PLAŠIMO SE NIKOG! Kokoškov ima plan: Nema potcenjivanja, fokus na nama!

On je u saopštenju istakao da odlazak iz KSS nije bio lak, ali da je došao trenutak da se posveti drugim stvarima.

- Košarkaški savez Srbije zauzima veliko i važno mesto u mom životu i profesionalnoj karijeri i odlazak nije bio lak, ali osećam da je došao momenat da se oprobam u novim poslovnim izazovima, kao i da se posvetim porodici. Doneo sam tu odluku zadovoljan svim onim što sam uradio kao generalni sekretar KSS-a. Podsetio bih da smo imali samo tri sponzora i brojne probleme kada smo došli u Košarkaški savez Srbije 2011. Zatekli smo i dug od milion i po evra. Danas je savez finansijski i organizaciono stabilan, podržan od strane čak 19 kompanija sa višegodišnjim ugovorima, KSS ostvaruje pozitivne finansijske rezultate, a sve zarad unapredenja košarke u našoj zemlji - rekao je Tomašević i dodao:

- Na sportskom planu KŠ je takođe uspešan. Srbija već ima jednu ekipu koja se kvalifikovala za Olimpijske igre, uz još dve nacionalne selekcije koje imaju mogućnost da se nađu u Tokiju i to preko kvalifikacionih turnira koje organizujemo. Bila je čast i privilegija raditi u KSS - zaključio je Tomašević.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija