• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2019

20:17

ŠOKANTNO! Zvezda pozajmila talentovanog košarkaša Osijeku!

Košarka

ŠOKANTNO! Zvezda pozajmila talentovanog košarkaša Osijeku!

Podeli vest

Talentovani košarkaš Crvene zvezde Arjan Lakić provešče narednu sezonu na pozajmici u hrvatskom prvoligašu Osijeku

Mnogi su Lakića videli kao igrača koji bi narednih godina mogao da bude opcija za prvi tim Zvezde, ali njegova karijera je očigledno krenula drugačijim smerom. Barem za sada.

Renato Martinko, direktor kluba, bio je zadovoljan dovođenjem mladog srpskog plejmejkera.

- Strategija klupske uprave, na čelu sa predsednikom Aleksanderom Hrkačem i Ivanom Mustapićem je orijentacija na razvoj mladih talentovanih igrača. Osigurali smo našim talentovanim igračima dve ključne stvari: odlične uslove za rad kao i vrhunskog trenera Domagoja Kujundžića, skromnog i marljivog čoveka koji je sa svojim ogromnim znanjem i mukotrpnim radom doneo i veliko iskustvo iz splitke škole košarke. Drago nam je da je naš klub po razvojnoj orijentaciji i podizanju kvaliteta igrača sve više prepoznatljiv u ozbiljnim košarkaškim krugovima, a ovaj potpis to potvrđuje - rekao je Martinko.

LEPE VESTI ZA ZVEZDU! Armani bez jednog od najboljih igrača dočekuju crveno-bele!

Lakić je rođen 20.01.2000. godine. Visok je 198 centimetara, a u sezonama 2017/18 i 18/19 vrlo je uspešno igrao juniorsku Evroligu, gde je prošle sezone igrao i na Fajnal foru. Košarku je počeo da trenira u KK Sava iz Beograda, a 2016. je prešao u Crvenu Zvezdu. 

Karijeru će nastaviti u Osijeku u klubu u koji dolaze talenti sa različitih delova sveta.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crni

pre 4 godine

Jel to taj “srpski” klub kao kazu navijaci zvezde? Sta li ce sad sever da kaze na ovo? Verovatno ono njihovo COVICU LEGENDO!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija