• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2019

20:46

NEDOVIĆ NA LEDU! Oglasio se Armani, evo kada će se više znati o stepenu povrede srpskog košarkaša!

Košarka

NEDOVIĆ NA LEDU! Oglasio se Armani, evo kada će se više znati o stepenu povrede srpskog košarkaša!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nemanja Nedović povredio je butni mišić leve noge na utakmici protiv Crvene zvezde, a iz Armanija su se oglasili dan nakon utakmice napomenuvši da će nova procena njegovog stanja biti razmatrana za 15 dana

Etore Mesina je čak pomenuo "izlazak na tržište" ako se povreda pokaže kao teža, a sada je Olimpija izdala zvanično saopštenje.

- Tokom utakmice protiv Crvene zvezde Nemanja Nedović je prijavio povredu u levoj nozi. Njegovo stanje biće ponovo procenjeno za 15 dana - stoji u saopštenju Olimpije.

Nedović se nije vraćao u igru tokom drugog poluvremena u porazu Olimpije od Crvene zvezde, a kako stoji stvari ovo bi nažalost mogla da bude teža povreda.

Nemanja je tokom leta operisao koleno. U proseku je postizao 11,3 poena na 13 utakmica u Evroligi i italijanskoj ligi. Videćemo koliko će ga ova nova povreda odvojiti od terena.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija