• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2019

22:10

ŽAO MI JE ZBOG IGRAČA, ZNAM DA IM JE TEŠKO! Trener FMP-a govorio o svojim odlukama pred kraj meča sa Zvezdom!

Košarka

ŽAO MI JE ZBOG IGRAČA, ZNAM DA IM JE TEŠKO! Trener FMP-a govorio o svojim odlukama pred kraj meča sa Zvezdom!

Podeli vest

Trener FMP-a Vlada Jovanović rekao je nakon poraza od Crvene zvezde (95:89) da mu je jako krivo zbog svojih igrača

Posle utakmice je govorio na konferenciji za medije i o ovoj utakmici, ali i generalno o stanju u ekipi, kao i pojedinim igračima za koje su se interesovali novinari kao što je Marko Pecarski.

(VIDEO) VELIKA DRAMA U PIONIRU! Davidovac posle produžetka doneo pobedu Zvezdi, FMP ispustio 10 razlike!

- Čestitam Zvezdi na pobedi, ali pre svega čestitam mojim momcima i na igri i na trudu i na tome što se nisu predavali, ni uplašili. Plan utakmice bio nam je takav da dođemo u situaciju da pobedimo i mislim da smo to i uradili, što nije lako protiv evroligaša na njegovom terenu. Neki detalji su tu na kraju odlučili, ali mislim da smo i mi zaslužili da pobedimo ovu utakmicu i zaista mi je krivo zbog njih, jer su se borili, verovali i znam da im je sada teško u svlačionici zbog toga što su izgubili. Okrećemo se narednom protivniku i probaćemo da nastavimo da igramo dobro, bez obzira na rezultat. Ja sam i sada rekao igračima da bduu ponosni na ono što su uradili i da su bili tim večeras. Nadam se da ćemo tako da nastavimo i dalje - rekao je Jovanović posle utakmice.

Neki komentar o tome što će postati pomoćni trener u reprezentaciji Srbije?

- Ne mogu ništa da pričam o tome, jedino što mogu da kažem o tome večeras jeste da je čast za svaki klub i za svakog trenera da bude član reprezentativne selekcije.

Igra FMP dobro u poslednje vreme.

- Sigurno da vredi, ali igračima sam rekao da ovo što su odigrali sad i ostale dobre utakmice i protiv protivnika koji su bili favoriti, kao što su Partizan, kao i Cedevita u Ljubljani. Ništa to ne znači i da smo pobedili, a da ne pokažemo dobru igru protiv slabijih protivnika i timova našeg ranga. Sledeće kolo opet igramo protiv favorita, ali ovoga puta u Železniku.

Panterima su nedostajala dvojica igrača večeras.

- Naravno da je za pohvalu kada svaki trener ima 12 igrača. Dvojica još nisu bila sa nama, Ret zbog povrede i Lazarević koji se još uvek vraća. Oni će sigurno imati dobru ulogu, veruju u to što rade. Talentovani su, normalno, prave i greške, možda i previše protiv ovakvog protivnika. Mi na greškama radimo i pokušaćemo da budemo bolji.

Za razliku od Zvezde, FMP nema manjak igrača na poziciji jedan.

- Zadovoljstvo je što imam tri talentovana plejmejkera, jer to ekipi daje širinu. Ako gledam po pozicijama, ja imam i više ‚plejmejkera‘, znaju da prepoznaju prednosti i mislim da je ono to što čini FMP dobrim ove sezone.

Komentar partije Marka Pecarskog?

- Fenomenalno prvo i drugo poluvreme. On je došao kasnije, trebalo mu je malo vremena da shvati nove zahteve i obaveze. On je jako talentovan, odlično trenira i očekujem da do kraja sezone bude sve bolji. Imaće i uspona i padova, statistika i minuti će varirati, ali očekujem da na kraju ipak bude bolji, što će biti bolje i za nas. Ne treba da mu merimo koliko je minuta igrao, već kako se ponaša. Trenutno je bolji na četvorci, ali može da odgovori na petici.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija