• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kss

09.12.2019

15:35

GENERALNI SEKRETAR FIBA VUČIĆU POKLONIO LOPTU SA SP i zahvalio se predsedniku Srbije (FOTO)

Košarka

GENERALNI SEKRETAR FIBA VUČIĆU POKLONIO LOPTU SA SP i zahvalio se predsedniku Srbije (FOTO)

Podeli vest

Generalni sekretar FIBA Andreas Zagklis posetio je u ponedeljak u pratnji predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića Predsedništvo Republike Srbije, gde ih je u svom kabinetu dočekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Zvaničnoj poseti prisustvovali su i sportski direktor FIBA Zoran Radović i generalni sekretar KSS Zlatko Bolić.

Zagklis je predsedniku Vučiću poklonio oficijelnu FIBA loptu sa Svetskog prvenstva, dok je Vučić uzvratio prigodnim poklonom. Predsednik Košarkaškog saveza Srbije uručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i generalnom sekretaru FIBA Andreasu Zagklisu dresove košarkaške reprezentacije Srbije sa njihovim imenima.

 

 

 

U prijatnom razgovoru, Zagklis se zahvalio predsedniku Srbije Vučiću na njegovom angažovanju oko dobijanja organizacije kvalifikacionih olimpijskih turnira za seniorke i seniore. Predsednik Srbije Vučić istakao je u razgovoru sa čelnicima FIBA i KSS da je za našu zemlju veoma bitno da obe košarkaške reprezentacije izbore plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020.

PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA DANILOVIĆEM I ŽAGKLISOM: Srbija će biti dobar domaćin svim timovima!

NE PLAŠIMO SE NIKOG! Kokoškov ima plan: Nema potcenjivanja, fokus na nama!

 

Foto: kss.rs

 

Posle posete Predsedništvu Srbije, prvi operativac FIBA Andreas Zagklis i sportski direktor FIBA Zoran Radović posetili su „Kuću košarke", gde su ih ugostili predsednik KSS Predrag Danilović i generalni sekretar Zlatko Bolić. Zagklis je obišao sve sektore KSS i u prijatnom razgovoru sa zaposlenima izrazio zadovoljstvo što će Beograd biti domaćin kvalifikacionih olimpijskih turnira za seniorke i seniore.

Foto: kss.rs

 

 

 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija