• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.12.2019

12:49

MEGA PRED MORNAR! Milojević: Moramo da pokažemo veću želju od protivnika!

Košarka

MEGA PRED MORNAR! Milojević: Moramo da pokažemo veću želju od protivnika!

Podeli vest

Trener Mege Dejan Milojević izjavio je danas da njegovi košarkaši moraju da pokažu veću želju za pobedom od Mornara u predstojećoj utakmici ABA lige

- Jasno je da smo se kao ekipa podigli, slavili smo u Laktašima, protiv Partizana smo tri četvrtine igrali odlično. Uz dobru energiju i agresivnu odbranu, moramo da pokažemo i veću želju za pobedom od protivnika, da se borimo za svaku loptu, skok, da im ne dopustimo puno otvorenih šuteva jer ako se raspucaju, tada su u problemu i mnogo jače ekipe od nas - rekao je Milojević u najavi utakmice.

BOGDAN I BJELICA IGRAJU U ZATVORU! NBA sprema revoluciju!


Mega će gostovati Mornaru u 11. kolu ABA lige.

- Igramo protiv napadački vrlo potentne ekipe Mornara. Imaju nekoliko odličnih šutera u ekipi uz izuzetno iskusnu centarsku liniju. Mečevi u Baru su obično bili vrlo uzbudljivi i teški, verujem da će tako biti i ovaj put. Po kvalitetu spadaju u najjače ekipe u ligi, na nama je da damo sve od sebe i videćemo za šta će to biti dovoljno.

Košarkaš Mege Filip Stanić je rekao da njegova ekipa jedino agresivnom i dobrom odbranom može da parira Mornaru.

- Mornar ima odličnu napadačku ekipu sa sjajnim šuterima koji odlično kažnjavaju greške u odbrani. Vrlo su iskusna ekipa i znamo da jedino sa dobrom i agresivnom odbranom možemo da im pariramo na terenu. Svakako su favoriti u ovom duelu, ali na nama je da pokušamo da napravimo iznenađenje koje bi nam izuzetno značilo i za samopouzdanje ekipe i da se rezultatski još više podignemo - rekao je Stanić.

Utakmica će se igrati sutra od 18.00 u Baru. Mega ima dve pobede i osam poraza, dok Mornar ima skor 5/5.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija