• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2019

22:47

(VIDEO) SJAJNI LUČIĆ OBRADOVAO RADONJIĆA! Bajern slavio protiv Rusa, Milano ne može bez Nedovića, Pešić naneo prvi poraz Pitinu!

Košarka

(VIDEO) SJAJNI LUČIĆ OBRADOVAO RADONJIĆA! Bajern slavio protiv Rusa, Milano ne može bez Nedovića, Pešić naneo prvi poraz Pitinu!

Podeli vest

Košarkaši Bajerna savladali su ekipu Zenita na svom parketu sa 77:69 (14:15, 23:20, 24:15, 16:19) u 13. kolu Evrolige uz 17 poena našeg reprezentativca Vladimira Lučića. Pobedu ostvario i Asvel nad Milanom, kao i Barselona koja je bila bolja od Panatinaikosa

 

Ekipa Dejana Radonjića konačno je zaigrala nešto bolju košarku i uspela da slavi protiv "fenjeraša" Evrolige, Zenita. Mučenje Nemaca trajalo je samo tokom prvog poluvremena, ali je onda čitav posao rešen u trećoj četvrtini.

(VIDEO) VALENSIJI DOSTA 10 MINUTA U KAUNASU! Marinković nosi brejk iz Litvanije!

Bavarce je predvodio naš reprezentativac Vladimir Lučić koji je ubacio 17 poena, dok je Greg Monro imao 12. Kod gostiju zapaženi su bili Aleks Renfro sa 18 i Tim Abromaitis sa 13 poena.

Pobede su ostvarili i Asvel, odnosno Barselona. Francuzi su na svom parketu bili bolji od Milana nakon velikog preokreta sa 89:82. Italijani su igrali bez povređenog Nemanje Nedovića, dok je Vladimir Micov imao sedam poena.

Ekipa Svetislava Pešića na krilima sjajnom Nikole Mirotića (23 poena) uspela je da nanese prvi poraz Panatinaikosu (98:86) od kako ih je preuzeo Amerikanac Riku Pitinu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija