• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.12.2019

22:27

AMER STIGAO U MEGU! Milojević dobio veliko pojačanje u borbi za opstanak!

Košarka

AMER STIGAO U MEGU! Milojević dobio veliko pojačanje u borbi za opstanak!

Podeli vest

Američki košarkaš Kendrik Peri od danas je novi igrač Mega Bemaksa, saopštio je klub

Kako je navedeno, pojačanje Mege igra na pozicijama jedan i dva, a ovo mu neće biti prva sezona u ABA ligi pošto je prethodno nastupao za Karpoš Sokoli u sezoni 2016/17.

Peri će debi imati na utakmici ABA lige protiv Cedevita Olimpije koja se igra u subotu od 17 sati u Ljubljani.

- Veoma sam uzbuđen što ću ove sezone igrati za Megu. Tim je pun mladih talenata i učiniću sve sa svoje strane kako bih pomogao. Ovo je takođe odlična prilika da pokažem da sam se oporavio od povrede kolena koju sam pretrpeo prošle sezone. Veoma sam uzbuđen što sam deo ovog programa i uz pomoć tenera, stručnog štaba i saigrača, daću sve od sebe da pomognem klubu, kroz treninge i utakmice - izjavio je Peri za klupski sajt.

OZBILJAN UDARAC PO DŽEPU! Evroliga kaznila Zvezdu, stiglo i poslednje upozorenje!

Peri je rođen 23. decembra 1992. godine, visok je 183 centimetara, a posle četiri godine u NCAA tokom kojih je igrao za Jangstaun Stejt, profesionalnu karijeru je započeo 2014. godine igrajući za Sidnej Kings iz Australije.

Nastupao još za Ajova Enerdži (Razvojna liga), mađarski Kormend, makedonski Karpoš Sokoli, mađarski Solnok da bi najbolje igre pružao prošle sezone u Nižnjem iz Novgoroda u VTB ligi.

Ovog leta je potpisao za francuski Levaloa Metropoliten, ali zbog povrede nije odigrao nijedan meč.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija