• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2019

08:23

ŽOC JE REŠIO DA PROMENI PRISTUP! Ekipa mu izgubila na neverovatan način, Obradović zadovoljan!?

Košarka

ŽOC JE REŠIO DA PROMENI PRISTUP! Ekipa mu izgubila na neverovatan način, Obradović zadovoljan!?

Podeli vest

Košarkaši Fenera uspeli su da na neverovatan način izgube od Valensije, a posle ovog susreta Željko Obradović rešio je da spusti loptu

- Bila je ovo neverovatna utakmica. Igrali smo veoma dobru košarku u prvom poluvremenu, kao i u većini minuta u drugom delu. Na neki način smo došli do toga da smo na kraju meča i da ga ne kontrolišemo. Ipak, ja sam vrlo, vrlo, vrlo srećan načinom na koji smo igrali. Danas je možda prvi put u sezoni da sam zaista zadovoljan koncentracijom igrača naročito u prvom poluvremenu – dobro smo preuzimali u odbrani - rekao je Obradović.

ŠAMAR BAJERNU! Žalgiris razbio Bavarce u Minhenu, Rivers dominirao, Barsa slavila protiv Olimpijakosa uz isključenje Pešića!

Nastavio je u istom ritmu.

Na kraju smo doneli neke odluke koje nisu dobre, a imali smo i čudo pomoću kojeg smo izjednačili. U regularnom toku smo imali veliku šansu da dobijemo meč – na minut do kraja smo imali prostu situaciju - zaključio je Žoc.

Naredni meč u Evrolgi Fenerbahče igra 17. januara u gostima protiv Olimpijakosa.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija