• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2020

08:33

ŽOC IZBACIO LOVERNJA IZ EKIPE! Besan zbog noćnih izlazaka, nediscipline, dekoncentracije...Da li je Partizanu potreban ovakav Žofri?

Košarka

ŽOC IZBACIO LOVERNJA IZ EKIPE! Besan zbog noćnih izlazaka, nediscipline, dekoncentracije...Da li je Partizanu potreban ovakav Žofri?

Podeli vest

Nekadašnji kapiten Partizana i miljenik navijača Žofri Lovernj mogao bi ponovo da obuče crno-beli dres

Mnogi su se zapitali zašto bi trener Fenerbahčea Željko Obradović pustio francuskog reprezentativca, koji je 2018. potpisao dvogodišnji ugovor.

Žurnal, pozivajući se na saznanja turskih medija, prenosi da trener Fenerbahčea Željko Obradović više ne želi da trpi nesportski život i noćne izlaske o kojima su informisane sve strukture kluba, a još veći problem je Lovernjova dekoncentracija na terenu.

NIJE SAMO LOVERNJ, PARTIZAN NACILJAO I NBA POJAČANJE! Crno-beli dovode igrača Golden Stejta? (VIDEO)

GROBARI NA NOGAMA, VELIKI PREOKRET U PARTIZANU! Meklinov transfer STOPIRAN, čeka se Lovernj - stigla i potvrda Mijailovića!

Dešavalo se, naime, da 28-godišnji centar zaboravi akcije, a nedavno kada mu je Kostas Slukas prigovorio zbog toga, Lovernj umesto da prihvati krivicu, pokušao je fizički da se obračuna sa njim.

Pomenuti izvor prenosi da je zbog toga Obradović doneo odluku da Lovernj više ne trenira sa ekipom, već individualno. Ovakav potez našeg trenera samo znači da je Lovernj baš preterao .

- Sasvim je sigurno da Obradović neće crno-belima „preporučiti“ nedisciplinovanog igrača, a logično je da će njegovi prijatelji iz Partizana proveriti sve informacije u vezi sa Francuzom, jer bi mogao potpuno da im poremeti atmosferu - prenosi Žurnal.

VUJOŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: Evo kako su me oterali iz Partizana i zašto nikada neću navijati za Zvezdu!

VELIKI PREOKRET!? Partizan vraća bivšeg kapitena i ljubimca "grobara"!

 

Zbog svega navedenog Obradović je nekadašnjeg igrača Šalona, Valensije, Himkija, Denvera, Oklahome, Čikaga i San Antonija odstranio iz tima i Francuz više ne trenira sa ekipom, već individualno.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija