• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2020

10:18

MIŠKO OPLEO PO ĐORĐEVIĆU! Evo šta kaže zbog čega je Srbija doživela KRAH u Kini!

Košarka

MIŠKO OPLEO PO ĐORĐEVIĆU! Evo šta kaže zbog čega je Srbija doživela KRAH u Kini!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije doživela je letos krah na Svetskom prvenstvu u Kini, završila je tek na petom mestu

Miško Ražnatović, vodeći evropski menadžer, nije želeo mnogo da ulazi u analizu kraha, ali je pošteno iskritikao bivšeg selektora Aleksandra Đorđevića.

- Ne bih da ulazim u detalje i da pravim preterano stručnu analizu razloga kraha i osvajanja tek petog mesta zato što se time nije bavio niko drugi, pa neću ni ja. Ipak ću reći nekoliko stvari koje su bile pogubne po nas. Iz mog ugla, a smatram se i te kako stručnim, previše kompromisa napravljeno je oko sastava tima, što je dovelo do potpuno neadekvatne strukture ekipe sa svega četiri beka. Dalje, dokrajčila nas je činjenica da je potpuno izostala ključna maksimalna i strateški osmišljena upotreba naših najboljih igrača - mislim na Jokića, Bjelicu, Micića, a verovatno i Milutinova. No, to je prošlost, iako ostaje žal za nikada lakše dostižnim svetskim zlatom - kazao je za Sport klub Ražnatović, koji je ovako pošteno iskritikovao bivšeg selektora Aleksandra Đorđevića.

VUJOŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: Evo kako su me oterali iz Partizana i zašto nikada neću navijati za Zvezdu!

VELIKI PREOKRET!? Partizan vraća bivšeg kapitena i ljubimca "grobara"!

 

Italija će biti glavni rival Srbije na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Beogradu narednog leta. Ražnatović smatra da će taj duel verovatno odlučiti o putniku u Tokio.

- Smatram da Srbija ima ogromnu prednost nad Italijom u kvalitetu tima, a ta razlika pogotovo je uočljiva i značajna ispod kosa. Uostalom, to se videlo i prošlog leta kada je Srbija više puta pobedila Italiju bez napora, iako naš nacionalni tim nije ni izgledao, a ni igrao dobro. Ako na sve to dodamo i prednost domaćeg terena, zaista mislim da se pitanje pobednika uopšte ne postavlja.

REŠIO JE DA TRGNE EKIPU! Žoc dobro poznato lice vratio u Fener!

PARTIZAN PRED MORNAR! Trinkijeri: Nova godina, stari ciljevi!

 

Smatra da je Igor Kokoškov sjajno rešenje na klupi orlova.

- Igor je sjajno rešenje i drago mi je što je uspeo da dobije saglasnost svog kluba i NBA lige za prihvatanje tog posla. To ni najmanje nije jednostavno. Stil igre će svakako zavisiti od igrača koje bude imao na raspolaganju, tako da nije moguće odgovoriti generalno na to pitanje. Ne verujem da će se stil igre u prozorima podudarati sa stilom igre na kvalifikacionom turniru, imajući u vidu potpuno različite sastave ekipe.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris Nikolic

pre 4 godine

Ti si najveci krivac, jer ti biras da li ce neko od tvojih klijenata da igra ili ne. Setimo se price sa Bibijem, pa posle sa Jokicem. Izadji frajeru pa sada kazi da li ce tvoji klijenti igrati na sledecim takmicenjima (Olimpijadu ce sigurno igrati), ali videcemo sta ce biti na Evropskom prvenstu

Lary Bird

pre 4 godine

Djordjevic je upropastio ne samo sebe ovim debaklom vec i ugled Srbije. Uradio je isto sto rade sa fudbalskom reprezentacijom zadnjih trideset godina. Sa najboljim igracima koji su se dokazali u evropi i svetu nasi treneri na svetsim turnirima prave debakl. Sta je to????? Pa prodaja utakmica .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija