• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2020

11:10

OTKRIVENI DETALJI OKO LOVERNJA! Evo zašto Francuz ne dolazi u Partizan i ko se krio iza celog posla!

Košarka

OTKRIVENI DETALJI OKO LOVERNJA! Evo zašto Francuz ne dolazi u Partizan i ko se krio iza celog posla!

Podeli vest

Košarkaš Fenerbahčea i ljubimac navijača Partizana Žofri Lovernj neće, bar za sada, obući dres crno-belih po drugi put u karijeri

Poslednjih nekoliko dana spekulacije oko povratka Lovernja u Partizan značajno su se intezivirale, ali sve to Francuz je demantovao svojom poslednjom objavom na Tviteru. 

MOJI "GROBARI"... Lovernj se javio i ugasio nade navijača Partizana! 

- Hvala vam na ljubavi i interesovanju koju ste pokazali ovih dana. Ja sam siguran da će se naši putevi ponovo ukrstiti i da ću se ja vratiti kući. Ostajem igrač Fenerbahče, motivisan sam i spreman da se borim za osvajanje trofeja sa mojim klubom - napisao je Lovernj na svom Tviteru.

Potom se na Tviteru, usled velikom broju komentara, oglasio i njegov agent Miško Ražnatović.

- Pošto su komentari prevršili svaku meru, moraću da odstupim od prakse i upustim se u polemiku. Ideja za povratak u Partizan je bila ISKLJUČIVO moja i prezentirana je predsedniku kluba, koji je odreagovao promptno. Sve je učinjeno da se transfer realizuje, ali nije bilo moguće! Izuzetno je teško realizovati takve transfere u januaru na 2 dana pred "deadline", i pored dobre volje i truda. Predlog da do transfera dođe nije načinjen da bi se pomoglo klubu, jer ja se time ne bavim, već da se eventualno poboljša situacija igrača, čime se ja isključivo bavim - istakao je Ražnatović.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija