• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernje novosti

16.01.2020

22:14

MELOUN JEDVA ČEKA LETO U BEOGRADU! Kokoškov potvrdio da će Jokićev trener biti u stručnom štabu Srbije!

Košarka

MELOUN JEDVA ČEKA LETO U BEOGRADU! Kokoškov potvrdio da će Jokićev trener biti u stručnom štabu Srbije!

Podeli vest

Novi selektor košarkaške reprezentacije Igor Kokoškov potvrdio je da će predstojećeg leta na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u stručnom štabu imati trenera Denver Nagetsa Majka Melouna

Kokoškov je u izjavi za Večernje novosti potvrdio da će američki stučnjak koji u Nagetsima sarađuje sa Nikolom Jokićem biti deo srpskog tima.

INFORMER SAZNAJE, NOVI PREOKRET! Majk Meloun ipak nije odjavio Srbiju!

Sa Melounom se poznajem dugi niz godina. Nikada nismo bili saradnici, nego uvek na suprotnim stranama i zdravi rivali. Baš zbog ove činjenice mi je bilo lakše da vidim o kakvom se stručnjaku radi. Meni je malo čudno to što je prvi trener Denvera i čovek sa takvim iskustvom „prekršten“ u mog pomoćnika. Pričali smo i našalili se da on može da bude samo prvi trener, nikako pomoćnik. Međutim, odmah u sledećoj rečenici je Meloun bio izričit u stavu da jedva čeka leto i turnir u Beogradu. Vrlo dobro zna u kakvu košarkašku zemlju dolazi i sa kakvim igračima će da radi. Meloun je već bio kod Jokića u Somboru i tamo mu je postalo jasno koliko je sjajna Nikolina košarkaška priča i koliko u Srbiji ljudi vole košarku. Svi se radujemo ovoj saradnji - potvrdio je Meloun.

Podsetimo, nakon potvrde Košarkaškog saveza Srbije o angažovanju Melouna stigli su demanti Amerikanca, ali na kraju je potvrdom Kokoškova i ova dilema završena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija