• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2020

23:04

NIKOLA, VELIKI SI ČOVEK! Mirotić donirao srpskoj porodici 30.000 evra!

Košarka

NIKOLA, VELIKI SI ČOVEK! Mirotić donirao srpskoj porodici 30.000 evra!

Podeli vest

Košarkaš Barselone Nikola Mirotić poznat je kao veliki humanista i dobrotvor što je dokazao još jednim sjajnim gestom

As Barselone je zajedno sa suprugom donirao 30.000 evra porodici Kojović iz Sjenice koja je živela u kući dobijenoj na korišćenje od šumarskog preduzeća. U njoj su imali ogromne probleme, pre svega sa instalacijama.

NAVIJAČI ZVEZDE SU OVO DUGO ČEKALI! Šakotin tim uskoro postaje jači, ovaj igrač bi mogao da OKRENE SVE!

Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ saopštila je da je Mirotić sa suprugom pomogao ugroženoj porodici, a da su mu oni u znak zahvalnosti poslali ikonu i crteže zahvalnosti.

- Kao što znate, mi smo kupili plac, sproveli struju i vodu, ali nismo imali uslova da podignemo kuću. Kada smo saznali da ćete nam pomoći bili smo presrećni što ćemo konačno dobiti ono o čemu smo mogli da maštamo, normalne uslove za rast i razvoj naše dece - rekao je Negosav Kojović.

Foto: Starsportphoto

Član Upravnog odbora Humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“ Nemanja Meljanac rekao je da ova akcija bila „jedna od najemotivnijih“.

- Neverovatan je osećaj da prisustvujemo ovakvoj proslavi. Ovde su se okupili i Srbi i muslimani, a po njihovim rečima zajedništvo i poštovanje različitosti nije prekidano ni tokom ratova devedesetih, tako da nam je drago što smo jedan ovakav projekat sproveli u Opštini Sjenica - izjavio je on.

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija