• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2020

17:06

ON JE BROJ JEDAN, SVI ZNAMO ZAŠTO! Džordan otkrio ko je najbolji evropski košarkaš ikada!

Košarka

ON JE BROJ JEDAN, SVI ZNAMO ZAŠTO! Džordan otkrio ko je najbolji evropski košarkaš ikada!

Podeli vest

Majkl Džordan, koji je prisustvovao utakmici NBA lige u Parizu između Milvokija i Šarlota (116:103), koji je u njegovom vlasništvu, otkrio je ko je za njega najbolji evropski košarkaš ikada

Toni Kukoč je broj jedan, svi znamo zašto. Tu su još i Dražen Petrović i Arvidas Sabonis. Da li bih mogao još malo da razmislim pa da vam kažem? Postoji mnogo sjajnih evropskih NBA igrača. Što se tiče Dražena i Dirka, sigurno su ostavili dubok trag. Da bih odgovorio na to pitanje, trebalo bi mi mnogo više vremena od jedne pres konferencije. Morao bih da pročešljam celi popis velikih NBA igrača. To je jako puno posla - rekao je Džordan.

SRBIJA MORA DA BUDE PONOSNA! Jokić stao rame uz rame sa Medžikom i velikim Oskarom!

Lebrona Džejma često upoređuju sa Majklom Džordanom, što njemu ne smeta. 

- Igrali smo u drugom vremenu. Neverovatan je, jedan od najboljih na svetu, ako ne i najbolji. Prirodno je upoređivati igrače iz različitih era i to će se i dalje događati. Lično, veliki sam Lebronov fan, obožavam da ga gledam. Kada se radi o poređenjima, uzimam to sa dozom rezerve, to je nakraju ipak samo računica - kazao je Džordan.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
shooster

pre 4 godine

Ma koga bre ovi folira istina je da je Kukoc najtrofejniji košarkaš iz Evrope svih vremena i među top 5 je Al po koševima i ostalom Nowitzki je prica za sebe

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija