• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2020

17:05

EVROLIGA UDARA JAKO! Olimpijakos ne može da dovodi igrače i trenere!

Košarka

EVROLIGA UDARA JAKO! Olimpijakos ne može da dovodi igrače i trenere!

Podeli vest

Frka... Evroliga je udarila jako, a razlog je finansijski fer-plej. I na udaru su pre svega grčki velikani Olimpijakos i Panatinaikos

Najelitnije evropsko takmičenje kaznilo je Olimpijakos, tačnije to je učinila Kontrolna komisija, a kao rezultat svega Olimpijakosu je zabranjeno da dovodi i igrače i trenere dok ne reši sva dugovanja.

Postupak protiv Olimpijakosa otvoren je na osnovu neispunjavanja obaveza, propusta u davanju informacija i neispunjavanja planova usaglašenosti u skladu sa članovima pravilnika Evrolige.

FENER KROZ DRAMU DO POBEDE U BERLINU! Bivši košarkaš Partizana heroj turskog tima, Milutinov dvocifren u trijumfu Olimpijakosa!

Olimpijakos je na sve odgovorio tako što je poslao pismo Evroligi u kom je objasnio da nema finansijskih problema i gde traži da se zabrana dovođenja igrača ukine.

Pod lupom je i Panata i ostaje da se vidi da li će i oni biti kažnjeni.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija