• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2020

08:07

IZGUBIO OD ZVEZDE PA NAPRAVIO ŠOU! Trener Panatinaikosa za tehničku okrivio TEPIH!

Košarka

IZGUBIO OD ZVEZDE PA NAPRAVIO ŠOU! Trener Panatinaikosa za tehničku okrivio TEPIH!

Podeli vest

Sa Rikom Pitinom nikada nije dosadno... Trener Panatinaikosa je posle poraza od Zvezde dao više nego zanimljivu izjavu

- U poslednje dve utakmice nervirala me naša odbrana, naročito protiv Valensije. A evo, sada, bili smo u tome dobri. Zadržali smo Zvezdu na 26% šuta sa distance, 5/19, na 46% kada se radi o dvojkama, dobro smo skakali. Međutim, jedna stvar koju ne smete da radite, naročito na gostovanjima, je da gubite loptu, a dok je Zvezda to uradila osam puta, mi smo čak 18 - rekao je Pitino.

(VIDEO) MAGIČNI JOKIĆEV TRIPL-DABL! Srbin doveo do ludila najboljeg denfazivac NBA, dugo će ga boleti glava zbog Nikole!

 

Osvrnuo se i na tehičku koju je zaradio u samoj završnici susreta.

-  Nisam se drao na sudije! Ma, bio sam nezadovoljan igrom mog tima, primili smo onakvu trojku. Šutnuo sam reklamu, a ona se pomerila, iako nije trebalo da se pomeri. Znate, morate malo da sredite tepihe, ne bi smelo ono da se pomera. Tehnička je, dakle, bila - tepihu! Šalu na stranu, ja retko dobijam tehničke greške, a još ređe komentarišem suđenje, ali ono je bilo suludo, da za onakvu stvar budem opomenut. Nisam se drao na njega, zaista. Ni na koji način nisam hteo da ga osramotim. Naprotiv. Nikada i neću ništa ružno reći o sudijama... osim što sa ovime neću nikada u životu više da pričam! Šalim se, šalim se - zaključio je Pitino.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija