• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2020

08:31

"ĐETIĆI" VEĆ POČELI DA "PRAVE TEREN"! Budućnost pred Partizan igra van terena!

Košarka

"ĐETIĆI" VEĆ POČELI DA "PRAVE TEREN"! Budućnost pred Partizan igra van terena!

Podeli vest

Krenule su igrice van terena... Košarkaši Partizana igraju derbi protiv ekipe Budućnosti u ABA ligi, a gosti su počeli da "prave teren" za ovu utakmicu u "Areni"

Klub iz Podgorice je već počeo sa igrama van terena i pritiskom na ABA ligu prenose "Novosti".

Poslat je dopis u kome se traži da im se obezbede bezbednost i mogućnost da se sportski nadmeću, zbog loših iskustava iz Beograda tokom prethodne dve sezone.

IZ BUDUĆNOSTI CENE CRNO-BELE! Ivanović: Partizan favorit za titulu u ABA ligi!

Od ABA lige zahtevaju da ostvari kontakt sa nadležnim organima Republike Srbije da bi se obezbedili potrebni uslovi, onda da održe sastanak sa sudijskim timom radi prevazilaženja mogućih neprijatnosti.

Budućnost i Partizan derbi igraju u nedelju (18.00), biće to borba za prvo mesto, a ostaje da se vidi u kakvim tonovima će proći gostovanje "đetića" u Beogradu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuki

pre 4 godine

To najbolje umeju. A onda okrive drugu stranu. Nije im prvi put. Ja se iskreno nadam da će im navijači Partizana pokazati gde su došli i ko je ovde gazda. ( Iako navijam za Zvezdu , nikad nisam protiv Partizana , niti protiv svih drugih naših klubova . Da je sreće pa da sva 4 naša kluba budu u prvih 4 ! Da se Mega izvuče sa dna i da ne ispadne, a od sledeće sezone da imamo i Borac ... Kad već moramo da igramo ABA ligu , onda neka budemo dominantni tamo! Ja ne znam da li postoji ijedna šuplja glava koja ne želi Beogradsko finale ABA lige )

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17