• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.N.

15.02.2020

07:15

(FOTO) SRPKINJA JE NAJSE*SI KOŠARKAŠICA NA SVETU! Bivša igračica Crvene zvezde kaže da je navikla na laskave titule!

Košarka

(FOTO) SRPKINJA JE NAJSE*SI KOŠARKAŠICA NA SVETU! Bivša igračica Crvene zvezde kaže da je navikla na laskave titule!

Podeli vest

Jelena Todorović, koju su mediji u Srbiji i regionu proglasili najlepšom košarkašicom na svetu, kaže da se navikla na takve titule

 

Prija mi što su me mediji u Srbiji i regionu proglasili za najlepšu košarkašicu, iako sebe nikad nisam tako doživljavala, kaže u intervjuu za Informer Jelena Todorović (26). Atraktivna Beograđanka, koja trenutno živi i radi u Australiji, priznaje, međutim, da joj se ranije nekoliko puta dogodilo da je proglase za mis košarkaškog turnira.

BORAC POKAZAO DA JE ZA ABA LIGU! Partizan preko žilavih Čačana do polufinala sa FMP-om!

Prva ljubav
Košarka je moja ljubav, nisam odustala od nje, ali igram na poluprofesionalnom nivou

Jelena Todorović

Tada joj takva vrsta popularnosti nije prijala, ali je s vremenom ušla u svet mode i prihvatila oba zanimanja.

 

Telefon se usijao

Jelena priznaje da sad više novca zaradi od modelinga nego igrajući za klub Lajons iz grada Adelejda.

- Košarka je moja prva ljubav, nisam odustala od sporta, ali igram u poluprofesionalnom rangu takmičenja. Zarađujem od košarke, ali ne bih mogla da živim od toga. Međutim, kad god je trebalo da se snima nešto u vezi s košarkom, da se prave reklame i slično, mene su zvali. Tako sam s vremenom ušla u svet modelinga i danas zapravo više zarađujem kao model - kaže Todorovićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#selfie ??

Објава коју дели ?????? ????????? (@jelcek) дана 24. Јан 2020. у 10:46 PST

 

Srpski, ali i svi mediji u bivšoj Jugoslaviji, preneli su prethodnih dana vest da je Jelena skinula sa trona Hrvaticu Antoniju Mišuru, koja je slovila za nezvaničnu mis košarke.

- Bila sam iznenađena kad sam videla da su me mediji proglasili najlepšom, jer sebe tako ne doživljavam. Nikad nisam smatrala da sam najlepša. Tog dana kad su se pojavili tekstovi telefon mi je zvonio neprestano celog dana. Zvali su me da čestitaju svi koji me znaju, počev od majke i brata iz Beograda, pa onda i svi prijatelji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My favourite colour ?

Објава коју дели ?????? ????????? (@jelcek) дана 21. Дец 2019. у 4:26 PST

 

Jelena je rođena u Beogradu, ali se 2000. preselila sa porodicom u Australiju. Vratila se u Srbiju deset godina kasnije i tad je počela da trenira u Crvenoj zvezdi, sve do 2015, kad se ponovo odselila u Australiju.

Mis umesto MVP

Ranije joj je smetalo što se više pažnje pridavalo njenom izgledu nego košarkaškom talentu.

- Dešavalo mi se da posle nekog turnira mene proglase za mis, a neku drugu devojku za MVP. Jednom sam se baš iznervirala i pitala šta to znači kad sam odigrala najbolje čitav turnir!? Smetalo mi je što su uvek više pažnje obraćali na moj izgled nego na talenat. To se nije primećivalo dok sam bila u Zvezdi, jer su sve devojke bile prelepe. Još kad rešimo da izađemo u grad, pa se sve skockamo - priseća se Jelena Todorović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Објава коју дели ?????? ????????? (@jelcek) дана 10. Јан 2020. у 2:46 PST

 

Učestvovala u izboru za mis Australije

Na najmlađem kontinentu nedavno je bila učesnica izbora za mis.

- Bila sam mis južnog regiona Australije. Kasnije je bilo finalno takmičenje na nivou kontinenta, takmičilo se 20 devojaka i ja sam bila među njima, ali nisam pobedila. Ipak, to mi je otvorilo mnoga vrata. Sad često radim reklame za neke brendove, za garderobu i slično - kaže Jelena Todorović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija