• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2020

15:37

FIBA NE PRAŠTA IZDAJU! Virtus udaren po džepu, Italijani drastično kažnjeni!

Košarka

FIBA NE PRAŠTA IZDAJU! Virtus udaren po džepu, Italijani drastično kažnjeni!

Podeli vest

Svetska košakaška federacija (FIBA) kaznila je KK Virtus iz Bolonje sa 250.000 evra, prenose italijanski mediji

Klub iz Bolonje je prošle godine igrao u FIBA Ligi šampiona i osvojio je trofej. Umesto da ga brani ove sezone, Virtus je odlučio da se preseli u Evrokup. Tako je iznervirao čelnike FIBA, koji takvu izdaju ne praštaju.

JEDAN JE TEO! Srpskog mađioničara čeka velika NAGRADA...

(VIDEO) DRAMA U PALADOCI! Partizan posle PREOKRETA srušio Virtus u Bolonji za prvo mesto!

Pokrenut je disciplinski postupak protiv Italijana, a doneta je odluka da Virtus mora da plati kaznu od čak 250.000 evra! Kako prenosi Sportando, čelnici kluba su već u pregovorima sa predstavnicima FIBA da se kazna ukine ili makar ublaži.

Foto: Starsportphoto

 

 

Ovog proleća Virtus, koji s klupe predvodi Aleksandar Đorđević, a na terenu igraju Miloš Teodosić i Stefan Marković, bori se za plasman u četvrtfinale Evrokupa, a odlučujuću utakmicu igraće protiv Darušafake u Turskoj.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija