• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2020

13:30

ŠPANCI HOĆE SRBINA! Malaga zainteresovana za našeg reprezentativca!

Košarka

ŠPANCI HOĆE SRBINA! Malaga zainteresovana za našeg reprezentativca!

Podeli vest

Košarkaški klub Unikaha iz Malage zainteresovan je za srpskog reprezenetatvica Marka Simonovića,

Kako prenosi lokalni list Diario Sur, klub iz Malage ima u planu da angažuje dva košarkaša zbog povreda koje su zadesile tim, a pored Simonovića španski klub ima u vidu i krilne igrače Sema Dekera i Kajla Viltajera.

PRAVAC AMERIKA! Marko Simonović ide u NBA ligu!

POVRATAK SIMONOVIĆA! Iskusni as otkrio zašto je ponovo obukao dres Srbije!

 

Rok za transfere u Evrokupu je istakao, ali Malaga može da odvede igrače koji bi igrali u španskoj ACB ligi. Sva trojica igrača imaju govore sa drugim ekipama - Deker ima ugovor sa ruskom Lokomotivom iz Kubana, Simonović igra za Cedevita Olimpiju, dok Viltajer nastupa za Turk Telekom.

Međutim, situacija u Ljubljani nije posebno dobra za igrače, pa nije nemoguće videti transfer Simonovića u Malagu.

Simonović igra prilično konstantno ove sezone, ima skoro identičnu statistiku u ABA ligi i Evrokupu - preko 10 poena i oko 4 skoka po utakmici. Iskusni krilni igrač je trenutno sa reprezentacijom Srbija koja ove nedelje igra kvalifikacije za Evrobasket 2021 - u četvrtak protiv Finske (18h) i u nedelju protiv Gruzije (17h).

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija