• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.03.2020

17:50 >> 16:23

(FOTO) VELIKO SRCE! Kineske devojčice iz Pokreta Marine Maljković uz Srbiju!

Košarka

(FOTO) VELIKO SRCE! Kineske devojčice iz Pokreta Marine Maljković uz Srbiju!

Podeli vest

Devojčice iz Kine koje pohađaju školu košarke u organizaciji Marine Maljković poslale su poruke podrške drugaricama u Srbiji, iste one koju su njima stizale, kada je pandemija korona virusa počela u toj zemlji

- Pre više od mesec dana, kada je korona virus počeo da se širi u Kini, devojčice iz Pokreta za žensku košarku Marina Maljković iz Srbije su poslale slike i video snimke svojim malim kineskim drugaricama uz najlepše poruke što ranijeg povratka u redovno stanje, kao i predloge kako mogu vežbati košarku u uslovima karantina - saopšteno je iz Pokreta Marine Maljković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Solidarnost na delu malih Marininih košarkašica⛹?‍♀️⛹?‍♀️ Čvrsto i iskreno prijateljstvo srpskog i kineskog naroda još jednom se pokazalo na delu i to u najtežim trenucima po čovečanstvo, kada je solidarnost jedna od najbitnijih stvari na umu. Pre više od mesec dana, kada je korona virus počeo da se širi u Kini, devojčice iz Pokreta za žensku košarku Marina Maljković iz Srbije su poslale slike i video snimke svojim malim kineskim drugaricama uz najlepše poruke što ranijeg povratka u redovno stanje, kao i predloge kako mogu vežbati košarku u uslovima karantina. Kako je virus krenuo da se širi svuda po svetu, tako su se pojavili i prvi zaraženi u Srbiji. Posledica takvog stanja je trenutna situacija u zemlji, pa su se male Kineskinje revanširale svojim drugaricama iz Srbije istom merom. Poslale su brojne poruke podrške, fotografije i video snimke u kojima se solidarišu na našim narodom i žele što brži oporavak i povratak u normalu. Pokret za žensku košarku Marina Maljković počeo je sa radom pre godinu dana u Kini i za to vreme treneri iz Srbije su prema planu i programu Marine Maljković obučavali i radili sa malim Kineskinjama i uvodili ih u sve košarkaške tajne. U novembru mesecu prošle godine, u Šangaju je otvorena i košarkaška akademija koja nosi ime selektorke srpske reprezentacije i osnivača Pokreta za žensku košarku. Pridržavajte se uputstva i ostanite zdravi?❤️

A post shared by Pokret Marina Maljković (@pokret_mm) on Mar 19, 2020 at 5:44am PDT

 


Kako se ističe, kada je virus krenuo da se širi svuda po svetu, tako su se pojavili i prvi zaraženi u Srbiji.

- Posledica takvog stanja je trenutna situacija u zemlji, pa su se male Kineskinje revanširale svojim drugaricama iz Srbije istom merom. Poslale su brojne poruke podrške, fotografije i video snimke u kojima se solidarišu na našim narodom i žele što brži oporavak i povratak u normalu - navodi se iz Pokreta, a poruke podrške objavljene su na njihovom zvaničnom Instagram profilu.

Pokret za žensku košarku Marina Maljković počeo je sa radom pre godinu dana u Kini i za to vreme treneri iz Srbije su prema planu i programu Maljkovićeve obučavali i radili sa malim Kineskinjama i uvodili ih u sve košarkaške tajne.

U novembru prošle godine u Šangaju je otvorena i košarkaška Akademija koja nosi ime selektorke srpske reprezentacije i osnivača Pokreta za žensku košarku.

 

 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija