• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2020

23:55

ŠPANIJA PRED KATASTROFOM! Iskusni košarkaš tvrdi: Isto je kao i u Italiji!

Košarka

ŠPANIJA PRED KATASTROFOM! Iskusni košarkaš tvrdi: Isto je kao i u Italiji!

Podeli vest

Španski košarkaš i član Olimpije iz Milana Serhio Rodriges kaže da se situacija sa koronavirusom u Španiji pogoršava i da je sada poput one u Italiji

Rodriges je do Španije morao kolima, sa kojima je za 14 sati prešao 1500 kilometara.

ZVANIČNO! Otkazana REGIONALNA liga! Svi stranci napuštaju klubove!

- Udarao sam glavu zbog neizvesnosti, zbog porodice, zbog stvari koje nisam mogao da promenim. Situacija je bila vrlo čudna. Grad je bio usporen i bilo je ludo raditi išta. Ništa nije bilo normalno. Tamo sam video kako je sve palo, manje-više se to dešava sada u Španiji. Ne možemo o tome sada razmišljati. Moramo da uložimo snagu da rešimo ovo. Možemo da sedimo kod kuće i da podržavamo medicinsko osoblje, policiju, ljude u supermarketima. Moramo razmišljati o sadašnjoj situaciji- rekao je Rodrigez. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija