• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2020

15:28

FENERBAHČE POTVRDIO! Jedan košarkaš ima koronavirus!

Košarka

FENERBAHČE POTVRDIO! Jedan košarkaš ima koronavirus!

Podeli vest

Košarkaški klub Fenerbahče potvrdio je da su četvorica članova pozitivna na virus Covid-19

U petak su stigli rezultati koji kažu: zaražen je jedan košarkaš, jedan čovek iz tehničkog dela i dvojica iz administrativnog.

STIGLE VESTI IZ TURSKE! Javio se Srbin, evo šta kaže o koronavirusu!

STIGLI DUGO ČEKANI REZULTATI! NIJE DOBRO! Zadržan je radi daljeg ISPITIVANJA!

 

Nikola Kalinić je potvrdio da nije međi zaraženima.

- Testove koje smo poslali 21. marta stigli su nam od Ministarstva zdravlja. Na osnovu istih četiri člana kluba su testirana pozitivno, među kojima je jedan košarkaš, jedan iz tehničke podrške i dva iz uprave. Oni se osećaju dobro, nalaze se u izolaciji i prati im se stanje - piše u saopštenju Fenera.

- Imena zaraženih nećemo objavljivati jer želimo da poštujemo privatnost zaraženih.

Podsećamo, trener Željko Obradović vratio se u Srbiju pre nekoliko dana, dok je Nikola Kalinić odlučio da ostane u Istanbulu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija