• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2020

15:07

HRVAT SE ODREKAO 70 ODSTO PLATE, PA ODUŠEVIO SVET: Nije HEROJSKI ČIN kada zaradite toliko novca u karijeri!

Košarka

HRVAT SE ODREKAO 70 ODSTO PLATE, PA ODUŠEVIO SVET: Nije HEROJSKI ČIN kada zaradite toliko novca u karijeri!

Podeli vest

Košarkaški klub Barselona odlučio je da smanji plate igračima i stručnom štabu za 70 odsto dok se sezona ne nastavi zbog pandemije koronavirusa

Centar Barselone Ante Tomić je pojasnio situaciju oko smanjenju plata u klubu, jer je bilo spekulacija da su igrači bili protiv toga, da su čak pretili i otkazima.

APEL KOJI MORATE PROČITATI! Oglasio se bivši kapiten Zvezde! Mitrovićeva PORUKA za opomenu mnogima! (Video)

POBUNA U KARIJEVOJ BARSI! Igrači nisu pristali na smanjenje plate, PRETE OTKAZIMA!

 

- Ova teška situacija sa koronavirusom nas čini delom mnogo šire slike nego što je samo košarka u Barseloni. Nije herojski čin, kao neko ko je u karijeri zaradio dosta novca, odreći se dela tog novca, kada to uporedite sa time kroz šta prolaze ljudi koji zarađuju manje - kazao je Tomić.

Mediji su preneli da Aleks Abrines i Pau Ribas nisu pristali na smanjenje plate od 70 odsto.

- Da dodatno pojasnim situaciju, jer vidim da se šire lažne vesti po medijima.Zajedno sa ostalim Barseloninim kapitenima, Pjer Oriola i ja smo razgovarali sa predstavnicima Sportskog društva pre nekoliko dana. Prihvatili smo klubov predlog da nam se smanje plate odmah na prvom sastanku. Onda smo naš predlog podelili sa saigračima i rekli im da se oko svega individualno dogovore sa sportskim direktorom - jasan je bio Tomić, koji se osvrnuo i na situaciju sa Ribasom:

SVAKA ČAST! OSTALI IGRAČI BARSE ODBILI, MIROTIĆ PRIHATIO! Nikola se odrekao 70 posto plate!

ŠPANIJA PRED KATASTROFOM! Iskusni košarkaš tvrdi: Isto je kao i u Italiji!

 

- Koliko sam upućen, mnogi igrači su prihvatili klubov predlog. Takođe, nije tačno da to nije uradio Pau Ribas.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija