• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2020

11:54

TOTALNI KOLAPS! Ponos Hrvatske na kolenima, OTKAZ DOBILI SVI ZAPOSLENI U KLUBU I TRENER!

Košarka

TOTALNI KOLAPS! Ponos Hrvatske na kolenima, OTKAZ DOBILI SVI ZAPOSLENI U KLUBU I TRENER!

Podeli vest

Kakav šok u Hrvatskoj! Košarkaški klub Cibona, aktualni prvak Hrvatske i nekada dvostruki prvak Evrope, bio je primoran sve ljude iz radne zajednice, uključujući i glavnog trenera Ivana Velića - otpusti

Kako prenosi Tportl u Ciboni je kriza zbog pandemije koronavirusa koja je đžeastoko uzdrmala klub, jer novca nema za isplatu plata zaposlenima.

Otkaze su dobili, osim kuvarica, fizioterapeuta i sekretarica i prvi trener ekipe Ivan Velić i njegovi pomoćnici među kojima je i Bariša Krasić.

ZADROV VAPAJ! Neka Partizan bude šampion, ali nas nemojte kažnjavati ispadanjem, mogli smo da pobedimo Zvezdu!

ZBOG KORONAVIRUSA! Partizan protiv Cibone u Zagrebu pred praznim tribinama!

 

Direktor kluba Domagoj Čavlović nije želeo mnogo da komentariše situaciju, a budući da je Cibona tek nedavno izašla iz predstečajnog ugovora, nije bilo moguće da se reši papirologija sa državom oko novih ekonomskih mera Vlade, gde se planira da se svima omogući barem isplata minimalne zarade uz očuvanje radnih mesta. Tako, za sada, ostaje ne poznato što će biti sa platama igrača i da li će se radna zajednica vratiti na posao.

- Nadam se da će sve vrlo brzo doći na svoje - kazao je Čavlović.

NEMA KVALIFIKACIJA ZA OI! Hrvati kukaju da im se vrate pare!

PARTIZAN POSLAO PORUKU PODRŠKE HRVATIMA: Mislima uz naše sportske prijatelje!

Cibona je već godinama u teškoj situaciji, daleko su dani ponosa i slave i igranje u Evroligi. Razlog za ovakvu odluku je i što je Grad Zagreb, zbog krize obustavio sve isplate prema sportskim klubovima, pa tako i prema Ciboni, te je tako trofejni zagrebački klub preko noći upao u velike probleme.

Budžet kluba od 12,5 milliona evra bio je ionako 'nategnut', a nakon ovoga niko ne zna šta će biti sa zaposlenicima kada kriza prođe, ni igrači ne znaju koliko će dobiti od deset dogovorenih plata. Prema nekim izvorima bliskim igračima, kako piše Tportal, pregovara se s njima da dobiju manji broj dogovorenih plata. Ako Hrvatski košarkaški savez zbog pandemije koronavirusa prekine sezonu, jasno je da će i igrači ostati bez veće količine novca.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija