• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2020

13:00

SRAMOTA, ALBANCI IZVREĐALI LUKU DONČIĆA! Objavio snimak "delija" iz Arene, pa se pokajao!

NBA

SRAMOTA, ALBANCI IZVREĐALI LUKU DONČIĆA! Objavio snimak "delija" iz Arene, pa se pokajao!

Podeli vest

Slovenački reprezentativac Luka Dončić postavio je na društvene mreže jedan klip iz Beogradske arene, ali se brzo pokajao

Želeo je Luka Dončić da pokaže razliku u navijanju između Evrope i Severne Amerike, odnosno kako se Amerikanac oseća kada dođe po prvi put da pogleda evropske utakmice.

SVE JE JASNIJE! Oglasio se Stefan Jović i govorio o Evroligi i budućem učesniku!

NE IGRA VIŠE U EVROPI, A I DALJE PIŠE ISTORIJU EVROLIGE! Dončiću novo priznanje!

 

Postavio je čuveni snimak sa utakmice Crvene zvezde. Na snimku je bilo neprimerenih skandiranja, čestih na utakmicama, koji su bili upućeni albanskim držvaljanima. Krenula je lavina prozivki na račun Slovenca srpsko porekla koji nikada nije skrivao da je navijač Crvene zvezde.

- Ne mogu da verujem da si to postavio, pa ima i dece na ovoj aplikaciji - bio je jedan od najblažih komentara.

Nakon velikog broja negativnih komentara pre svega ljudi iz Albanije Dončić je obrisao snimak, a potom poručio:

Izvinite zbog snimka koji sam postavio. Nisam video loše reči. Nikada više neću objaviti nešto ovako - napisao je Dončić i time stavio tačku.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija