• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2020

08:19

TITULA PARTIZANU ILI DA ABA PONIŠTI SEZONU! Oglasio se direktor Zadra, "delije" neće biti srećne!

Košarka

TITULA PARTIZANU ILI DA ABA PONIŠTI SEZONU! Oglasio se direktor Zadra, "delije" neće biti srećne!

Podeli vest

Odluka o nastavku takmičenja u ABA ligi, otkazivanju ili dodatnom odlaganju još nije doneta, a sigurno je samo da neće svi biti zadovoljni Zadra Željko Žilavec.

Oglasio se i direktor Zadra Željko Žilavec. On je u jednom prethonom razgovoru istakao da je za to da se ABA liga prekine i da kao konačan bude trenutni učinak, ali da njegov klub ne ispadne, iako je u trenutku prekida bio poslednji na tabeli.

On je kao razlog toga naveo da nije fer izbaciti ekipu koja je, teoretski, mogla da izbegne takvu sudbinu. Sve što je bilo potrebno da uradi je da pobedi Crvenu zvezdu u Beogradu, a da Krka ili Mega dožive poraz.

NIJE BIRAO REČI! Hrvat ŽESTOKO o Partizanu i Zvezdi! Kako će navijači reagovati?!

SREDA JE VAŽAN DAN ZA KOŠARKU! Zvezda i Partizan čekaju odluke: Evroliga i Evrokup, šta dalje?

 

Mi smo odavno već izneli svoj stav. Bili smo za poništavanje sezone u Premijer ligi. Nismo za to da nam se dodeli titula prvaka Hrvatske iako smo u trenutku prekida bili vodeći na tabeli. Bilo bi to i sa sportskog i sa moralnog gledišta potpuno nepotrebno i izvan svih uverenja koje barem ja i svi mi imamo u vezi sporta. Naravno da poštujemo domaće prvenstvo i da bi ta titula bila odlična stvar za nas. Vratili smo trofej Kupa 'Krešimira Ćosića' u Zadar i bilo bi lepo vratiti i titulu prvaka, međutim način kako se dolazi do titula bi ipak trebalo da bude sportski i da nema senke, da niko ne može da nam prigovori da li smo to zaslužili ili ne - rekao je Žilavec, prenosi "Zadarski list".

JAKE REČI! Amer iz Budućnosti opasno "pecnuo" Zvezdu i Partizan!

SRAMOTA, ALBANCI IZVREĐALI LUKU DONČIĆA! Objavio snimak "delija" iz Arene, pa se pokajao!

 

Najveći problem je kome će pripasti trofej, te kome bi išlo mesto u Evroligi ukoliko bi ga ABA liga dobila.

- ABA liga može da proglasi prvaka po trenutnom stanju, što bi bio Partizan, ili može da poništi celu sezonu. Naravno, najviše se lome koplja na relaciji Partizan – Zvezda. Evroliga je tu kamen spoticanja tj. koji klub bi onda kao predstavnik ABA lige trebalo da igra elitno takmičenje, no u tom slučaju mnogo će zavisiti konačna odluka o sudbini ovosezonske Evrolige. I zato se čeka da se iskristališe neko, nazovimo ga tako, idealno rešenje koje bi sve zadovoljilo - zaključuje Žilavec, koji je bez sumnje razbesneo navijače Zvezde.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija