• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2020

18:55

OBRADOVIĆ ZA DAN ZARADI KOLIKO JA ZA CEO MESEC! Iskusni trener "udario" na Srbina!

Košarka

OBRADOVIĆ ZA DAN ZARADI KOLIKO JA ZA CEO MESEC! Iskusni trener "udario" na Srbina!

Podeli vest

Selektor Argentine Serhio Ernandez uporedio je njegovu zaradu sa zaradom Željka Obradović aludirajući na to da nije u redu da on sa 21 trofejom ima niska primanja

Tokom karijere je retko vodio timove van Argentine. U intervjuu za Infobae, priznao je da mu je fokus na Olimpijskim igrama 2021. godine, a kaže i da mu je rad u Evropi jako privlačan.

TURCI, OVO JE LOŠ POTEZ! Žocu ponudili duplo manje para, a hoće da ga zadrže!

- Jedina stvar koju nisam zaradio u karijeri je novac. Ako me pitate da li mogu da kupim stan u glavnoj ulici Buenos Ajresa, ja ću vam reći - ne. Živim u stanu od 70 kvadrata. Ne žalim se, ali ima sigurno ljudi koji ovo čitaju i misle... nema veze. Ali, Obradović zarađuje na dan koliko ja zaradim za mesec dana ili više. Išao sam u kuću Serđa Skariola. Igrao  sam protiv njega, pobeđivao i gubio, pre 15 godina. Vodio sam ekipu na tri Svetska prvenstva, bio sam na tri Olimpijska turnira, osvojio sam tamo medalju. Imam 21 titulu, jedan sam od argentinskih trenera sa najviše titula. Nisam lud da idem da živim u Evropi. Argentina je moje mesto. Ali imam još nekoliko godina i možda je ovo moja šansa. Želim da radim tamo - rekao je Ernandez i dodao:

- Ne bih stavio Tokio sa strane da bih potpisao za klub, jer nemam sumnju u to da će reprezentacija uvek biti najvažnija stvar u mojoj karijeri. Ali, u isto vreme, voleo bih da se isprobam da radim preko. Imam 56 godina. Koliko mi je produktivnih godina ostalo? Deset? A uvek sam bio plaćen u pezosima. Dobro, ali u pezosima kada je dolar počeo sa tri pezosa, pa je bio 20 na kraju sezone.

Foto: Fiba

Ernandez je otkrio i da je bio u Španiji par dana pre nego što je Evroliga otkazana. I zahvaljujući Luisu Skoli uspeo je da se vrati u Argentinu na vreme.

- Luis Skola me je zvao dok sam bio u restoranu i rekao mi je da odmah idem u Argentinu. Pitao sam ga zbog čega, jer je sve bilo normalno. A on mi je rekao: "Ništa se ne dešava danas, ali hoće. Pre nedelju dana je bilo isto  i ovde u Milanu". Delovalo mi je ludo, ali ipak je to Skola, pa sam ga poslušao. Kada sam stigao u Argentinu saznao sam da je Trej Tompkins pozitivan na virus. Da sam čekao 14. kada je trebalo da se vratim, ne znam da li bih uopšte to uspeo. Ali, to je Luis, neverovatan na svaki način.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija