• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2020

18:45

POMAK SA MRTVE TAČKE! Zakazan sastanak klubova ABA lige!

Košarka

POMAK SA MRTVE TAČKE! Zakazan sastanak klubova ABA lige!

Podeli vest

Klubovi ABA lige održaće radni sastanak putem video-linka naredne srede (22. mart) i to posle nešto više od mesec prekida takmičenje zbog pandemije koronavirusa

Kako prenosi Mondo, to neće biti zvanična Skupština ABA lige, na kojoj je moguće doneti odluku o nastavku takmičenja, ali će na njemu klubovi prvi put biti u prilici da razmene mišljenja o tome šta im je dalje činiti.

ABA LIGA U MAJU ULI NE? Sada je sve MNOGO jasnije!

OGLASILI SE IZ PODGORICE! Budućnost ima predlog za završetak ABA lige!

 

Trebalo bi u razgovoru predstavnika 12 klubova ABA lige da se predstave ideje o načinu završetka sezone koje su do sada iznosili samo u medijima, ili između sebe. Nije isključeno da budu usvojeni i neki zaključci.

ABA liga je prekinuta na kolo pre kraja završetka "regularnog" dela sezone, a prethodnih nedelja u javnosti su se iznosile različite ideje o okončanju takmičarske 2019/20.

 

NIJE PRAVEDNO, ALI JE JEDINO REŠENJE DA PARTIZAN DOBIJE PEHAR! Nastavlja se polemika oko ABA lige!

JAKE REČI! Amer iz Budućnosti opasno "pecnuo" Zvezdu i Partizan!

 

Prvobitno je Partizan predlagao da trenutni plasman bude i konačan, odnosno da njima bude dodeljena titula u slučaju da nije moguće odigravanje mečeva. S druge strane Budućnost je predložila da se igra plej-of ili fajnal-for u julu. Takođe, po njihovom planu niko ne bi ispao iz takmičenja, dok bi došlo do promocije dva tima iz ABA2 lige, pa bi se broj učesnika povećao na 14.

Prvi čovek Zvezde Nebojša Čović poručio je da ako se utakmice ne odigraju sezona kao da nije bila.

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu poručio je da ABA liga ne mora da brine i da ima garantovano mesto u elitnom takmičenju

Zapratite našu novu stranicu na Facebook - Informer Sport.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija