• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2020

16:00

ŠTA OVO ZNAČI ZA ZVEZDU I PARTIZAN? Mesina pesimista, SLUTI NAJGORI RASPLET u Evroligi!

Košarka

ŠTA OVO ZNAČI ZA ZVEZDU I PARTIZAN? Mesina pesimista, SLUTI NAJGORI RASPLET u Evroligi!

Podeli vest

Etore Mesina, trener košarkaša milanske Olimpije, nije veliki optimista, sumnja da će se nastaviti takmičenje u Evroligi

 

- Veoma je teško okupiti 18 timova, vratiti sve strance i garantovati bezbednost. Postoji još jedan problem, a to je taj što špansko prvenstvo želi da završi sezonu do 10. jula. Biće veoma teško i izboriti se sa organizacionim problemima - rekao je Mesina za “Skaj sport”.

MA KAKAV GOBER, MESINA JE IPAK GORI! Italijan se sada izvnijava, a SPRDAO se sa koronom!

IZRAELCI NUDE SPAS HRVATU! Makabi zainteresovan za NBA centra!

Milanski tim je u trenutku prekida sezone vodio bitku za plej-of i zauzima deveto mesto na tabeli sa učinkom od 12 pobeda i 16 poraza.

Evroliga je odredila i obavezan karantin po povratku igrača u ekipe i period za pripreme i treninge pre nastavka sezone. Sve to samo ukoliko po završetku pandemije koronavirusa budu garantovani svi zdrastveni uslovi. Međutim, mnogo je problema, najpre je prisutan veliki i opravdan strah igrača od povreda posle pauze sa kojom nisu susretali na ovaj način.

Crvena zvezda je aktuelni evroligaš, ali je u nepovoljnoj poziciji ABA lige - Partizan je prvi, Budućnost druga, ali je i dalje neizvesno kako će se sve nastaviti.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija