• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2020

20:50

NOSIO JE DRES I ZVEZDE I PARTIZANA! Gde je i šta DANAS radi legendarni Raško Katić... Da li biste pogodili?

Košarka

NOSIO JE DRES I ZVEZDE I PARTIZANA! Gde je i šta DANAS radi legendarni Raško Katić... Da li biste pogodili?

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši košarkaš Crvene zvezde i Partizana Raško Katić, iako je blizu petoj deceniji života i dalje sa veikim uspehom igra košarku. Katić ima u planu da se baci na poljoprivredu i već je uplovio u te vode

Iskusni centar (39) i dalje igra košarku, nastupa za Radnički iz Kragujevca i najbolji je igrač Druge lige.

(FOTO) KOŠARKA U DOBA KORONE! Miško otkrio kako se potpisuju ugovori!

Katić je govorio i o pokretanju biznisa kroz poljuprivredu, ali i periodu kada je nosio dresove večitih rivala.

- Nisu to divlje borovnice, već u saksijama, nešto slično kao gajenje cveća. Odgovara im klima i podneblje, nadmorska visina 200 metara, stižu posle španskih, a pre poljskih. Taj tajming je veoma bitan zbog prodaje- istakao je srebni sa Mundobakseta u Španiji 2014. godine.

Foto: Starsportphoto

- Uvek sam bio iskren, bilo je mnogo više lepih trenutaka nego ružnih. Nisam neki lepršav igrač, prijemčiv za oko posmatrača, borbenost je bila moja glavna odlika i navijači su to znali da cene. Pre večitih rivala sam bio u Hemofarmu, nisam se naigrao, posebno kad je posle Karadžića došao Lukajić, ali što se tiče života nigde mi nije bilo bolje. Prava je šteta što Miodrag Babić nije više u košarci, takvi ljudi su retki. Vršac je živeo za košarku, Hemofarm je imao strašan tim, Marjanović, Mačvan, Marković, Krstović, Jagodnik...plus omladinska škola - rekao je Raško Katić u razgovoru za "Sportski Žurnal".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija