• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2020

17:08

(VIDEO) ČOVEK JE KRALJ, OVO MOŽE SAMO BOBI! Jokić bi bio četvorka, može on to, A-HA-HA-HA...

Košarka

(VIDEO) ČOVEK JE KRALJ, OVO MOŽE SAMO BOBI! Jokić bi bio četvorka, može on to, A-HA-HA-HA...

Podeli vest

Ljubitelji košarkaše odlično se zabavljaju na Tviter profilu FIBA Eurobasketa, a Boban Marjanović još jednom je sve nasmejao od srca

Košarkaš Dalas Maveriksa odgovorio je na izazov FIBA na Tviteru i sastavio je najbolju petorku Srbije svih vremena.

NIKO KAO SRBIN! Ako se sezona ne nastavi Jokić će ISPISATI ISTORIJU NBA!

(FOTO) URNEBESNO! Bobi ima novu frizuru? Kako je naš centar postao DENIS RODMAN!


Boban je istakao da je to samo njegovo mišljenje.

(FOTO) TOTALNI ŠOK! DUGA KOSA, BRADA, A TEK KILAŽA.... Evo kako sad IZGLEDA Nikola Jokić!

 

U njegovoj najboljoj petorci" Srbije u poslednjih 20 godina su: Miloš Teodosić, Dejan Bodiroga, Predrag Danilović, Vlade Divac i Nikola Jokić.

Zanimljivo je, što se Bobi kada je centru Denvera namenio poziciju "četvorke" nasmejao. Verovatno aludirajući na to da Jokić ne može da igra na poziciji "četvorke", kako neki tvrde, mada je tokom minulog Mundobasketa igrao baš na mestu krilnog centra.

-  Miloš Teodosić, Dejan Bodiroga, Vlade Divac, Nikola Jokić, dobro, njega ćemo staviti na "četvorku". Može on to da igra, a-ha-ha. Tu je, naravno, i Predrag Danilović - rekao je Bobi, a svi su primetili ovu opasku o Džokeru.
 

 

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija