• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2020

10:11

IRAČANI SA MAŠINKAMA PRIVELI SRBINA... Ne dam pasoš, NISAM JA AMERIKANAC! Neverovatna ispovest bivšeg igrača Partizana!

Košarka

IRAČANI SA MAŠINKAMA PRIVELI SRBINA... Ne dam pasoš, NISAM JA AMERIKANAC! Neverovatna ispovest bivšeg igrača Partizana!

Podeli vest

Aleksandar Aljoša Mitrović, član legendarne generacije Partizana koja je 2010. godine izborila plasman na fajnal-for u Parizu, otkrio je iskustva iz Iraka gde je igrao tokom karijere

 Mitrović je otkrio kako su Iračani mislili da je Amerikanac, a jednom je čak i privođen u kasne sate, pod optužbom da je špijun.

HRVAT SIPA SO NA RANU! Pogledam onaj Partizan i shvatim od koga smo bili bolji!

PEŠIĆ OČEKUJE HAOS U EVROLIGI: Mnogi timovi će odustati od učešća!

 

- Vraćam se sa treninga i neko me zove. Ja iskuliram to. Posle 30 sekundi čovek mi zvoni na vrata. Ja otvaram, to onaj isti čiča što me zvao u hodniku. Pita me ko sam i kaže mi: "Ja sam nadzornik ove zgrade, ako ti nešto treba možeš da mi se obratiš".Rekoh: "E, super, hvala vam baš puno". U principu - koristiće mi da znam nekoga tu. I sutra uveče u 00.15 posle ponoći igram "soni", ne spavam, raspištoljio se u dnevnoj sobi, kad neko mi zvoni na vrata. Ko je sad? - prisetio se u intervjuu za Mozzartsport Mitrović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1️⃣.4️⃣.2️⃣0️⃣1️⃣0️⃣. ⚫️⚪️⚫️⚪️ Magična noć pre 10 godina.

Објава коју дели Aljoša Mitrović (@aljosamitrovic) дана 1. Апр 2020. у 11:02 PDT

 

Tada je zaplet dostigao vrhunac zbog pasoša.

- Stoje dvojica vojnika sa mašinkama, neki čovek u kožnoj jakni i onaj čiča iz zgrade. Razmišljam šta sam uradio, gde nisam ispoštovao propise. Kaže mi čovek u kožnoj jakni: "Znate šta, imamo prijavu da u ovom stanu živi opasan Amerikanac". Kažem im da nisam Amerikanac, da sam Srbin. Oni kao: "Znaš šta, moraćeš da nam daš pasoš da ga odnesemo da te proverimo". "Ne mogu da vam dam pasoš, stvarno mi treba´, tako im kažem. A stvarno mi i treba, jer kada se voziš kroz ceo Irak, zbog problema sa teroristima, imaš svuda "check point". A ne izgledam kao oni, pa će mene prvog da zaustave i legitimišu. A znamo da su oni tradicionalno "odgovorni" i da mogu da mi zagube pasoš i šta ću onda?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??‍♂️

Објава коју дели Aljoša Mitrović (@aljosamitrovic) дана 20. Дец 2019. у 8:19 PST

 

Bivši igrač crno-belih otkriva kako se sve završilo.

- Bila je tenzija. Oni: "Daj nam pasoš", ja njima: "Ne dam". I tako. I rekli su mi da moram da pođem sa njima. Ja šta ću, bolje to nego da mi izgube pasoš. Otišli smo u neku sigurnosnu kancelariju, zvali su trenera, moj klub. Oni došli, sedeli smo tu 50 minuta, gledali jedni u druge kao idioti i na kraju sam u pola dva-dva otišao kući - zaključio je Mitrović.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija